Egyesül a Czechjobs.cz és a CV-Online

Vágólapra másolva!
A Czechjobs.cz és a CV-Online cseh leányvállalata, ami a budapesti székhelyű, integrált munkaerő-közvetítési szolgáltatásokat nyújtó CVO Group tagja, 2002. július elsején egyesült - derült ki a CVO Group hétfői sajtóközleményéből. A fúzió eredményeképpen létrejött szolgáltató már Csehországban is a legnagyobb önéletrajz-adatbázissal rendelkezik, ugyanis a Czechjobs.cz és a CV-Online ügyfelei összesen több, mint 16.000 - ebből 5500 aktív- önéletrajzhoz férhetnek hozzá.
Vágólapra másolva!

Az egyesülés óta a Czechjobs ügyfelei is igénybe vehetik a CVO Group hagyományos munkaerő-kiválasztással foglalkozó üzletága, a Magyarországon is jelenlévő Professional People szolgáltatásait. A fúzió után a CV-Online nevet továbbvivő cég a hagyományos munkaerő-kiválasztás és a legújabb technológiák ötvözésén alapuló, magas színvonalú szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. A Czechjobs.cz tulajdonosa az IrishJobs.ie, amely Írország egyik vezető állásközvetítő oldala.

CVO Group-nak a kelet-európai régióban 280.000, Magyarországon közel 40.000 regisztrált álláskereső felhasznója van, akik több, mint 7 millió oldalt töltenek le havonta a cég szervereiről. A vállalat 3000 ügyfele között olyan multinacionális cégek találhatók, mint az Intel, a Generali Capital vagy Shell, illetve olyan piacvezető helyi cégek, mint a cseh Česká Spořitelna vagy a magyar Matáv.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Állás - az Üzleti Negyed rovata

Karriercentrum - az Üzleti Negyed rovata