Gyakran használt mérési helyek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az alábbi táblázatot a Copcars - A Magyar Sebességmérés Oldala szerkeszti:

Bács-Kiskun

Jász-Nagykun-Szolnok

Baranya

Komárom-Esztergom

Békés

Nógrád

Borsod-Abaúj-Zemplén

Pest

Budapest

Somogy

Csongrád

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Fejér

Tolna

Győr-Moson-Sopron

Vas

Hajdú-Bihar

Veszprém

Heves

Zala

Megye

Város/főút

Hely

Bács-Kiskun

44-es főút

- A Töserdei leágazás után Lakitelek felé a pihenőhelyen mindkét oldalon.
- A tiszaugi híd előtt a tehervasúti átjárónál Lakitelek felé.

51-es főút

- Kalocsán a Baja felé kivezető részen a Mol kút előtt.

Baja

- A Szegedi úton mielőtt elhagyod a táblát, előtte 100-300m-re szokott állni a sötétkék Felicia (FGA-204, Multanova 6F-el felszerelve).

Kecskemét

- A 441-es úton Cegléd felől a Barnevalnál a sorompónál.
- A 44-es főúton Békéscsaba felől a körforgalom utáni Mol kút után 300 méterre, a bozótosban, illetve 300 méterrel később a konzervgyárnál a parkolóban, vagy vele szemben a kis fabódénál.
- A 44-es főúton a Kecskemétet elkerülő szakaszon a felüljáró után.
- Az 5-ös úton Budapest felől a ladánybenei leágazás után a buszmegállóban.
- Az 5-ös úton Szeged felől a szélmalomnál.
- Az 52-es főúton Dunaföldvár felől a Pólust elhagyva a 2. gyalogos lámpa után, illetve az Esso kút után végig bárhol.
- Az 54-es főúton Soltvadkert felől a felüljáró előtt a bokorban.

Baranya

6-os főút

- Pécs Budapest felöli határánál mindkét oldalon, illetve a közeli dombon

Pécs

- A József Attila utcában (6-os főút) a Hullám Fürdővel szemben

Békés

47-es főút

- Szeghalom belterülete

Békéscsaba

- Rendszeresen mérnek a Gyulai, illetve a Bartók Béla úton

44-es főút

- Békéscsaba és Gyula között a Keszely csárdánál, a felüljáró alatt

Borsod-Abaúj-Zemplén

26-os főút

- A négysávos szakasz végén (Sajószentpéter előtt) a beton terelő mögé bújva.

3-as főút

- Nyékládházán a 35-ös sz. főút elágazása után, a padkán a presszó előtt (parkoló autónak álcázva).
- Emődön az emelkedő tetején (Miskolc felől jövet) baloldalt a kerítés mögé bújva, vagy a vendéglő parkolójában. A nyíregyháziaknak is kedvenc helye!!! - Vattán Miskolc felől jövet, a helynévtábla után a bádog buszmegálló mögé bújva.
- A harsányi parkolónál (Miskolc felől, Vatta után 2-300m) a kanyarban, a kapaszkodósávban felfelé jövőket a "háromlábú" fogadja.

Budapest

I. kerület

- Az Erzsébet-híd budai hídfőjénél a 40 km/h-ás korlátozásnál (1).
- A Hegyalja úton az Ezsébet híd irányában a lejtőn lefelé, jobboldalt a füvön.
- A Krisztina-körúton a tabáni teniszpályáknál (69)

II. kerület

- A Zöldlomb utcában a Szépvölgyi út felé, a lejtőn parkoló autók közott szemben áll zöld Skoda Favorit (44).
- A Hűvösvölgyi úton a 70-es számoknál befelé reggel-délelőtt, kifelé délután.
- Budakeszi út 21-55, 36-42 számoknál (45) (46)

III. kerület

- A Szentendrei úton, a Shell kút után közvetlenül vagy a lámpa után a kifelé menőket mérik. Mindkét esetben a fűre "felállva", általában zöld Skodából (3).
- Bécsi út 120-124 (47) - Szentendrei út 97-105 (50) - Árpád fejedelem útja 77 (a Siemens irodaháznál, Tímár utca sarkán) (43)

IV. kerület

- A Váci úton kifelé, az Izzó (Tungsram) után az 50-es táblánál, a vegyesbolt előtt, vagy szemben a parkolóban

VIII. kerület

- A Kerepesi úton kifelé menet a Keleti után jobb oldalon az Esso benzinkútnál (53).

X. kerület

- A Gyömrői úton, a Totál kútnál kifelé vagy a Hangár áruháznál befelé (57).
- Keresztúri út 204., a vastelepnél, a vasúti átjárónál, 40-es táblánál

X. kerület

- Rendszeresen mérési helyek a Ferihegyi repülőtér I-es terminálja közelében: az Igló utcai kereszteződésnél található felüljáró (köznéven 'kőhíd') alatt, itt 50-es tábla van elvileg érvénybe, de a gyorsforgalmiról lejövőket is be tudják méni.
- A másik oldalon, a belváros felé haladókat az I-es terminál előtt található parkoló mellől fotózzák, vagy pedig az onnan kb. 100m-re található 'C portától'

XI. kerület

- A Petőfi híd budai hídfőjénél néha a Pest felől, néha a Pest felé menő oldalon (21) - A Szerémi úton a Prielle Kornélia u. közelében (60) - A Lágymányosi híd budai hídfőjénél középen a füvön (19) - A Pázmány Péter sétányon (18) - A budai alsó rakpartonon a Lágymányosi híd és Petőfi híd között (18) - A Hunyadi János úton az Építész utcánál, a buszmegállóban a kifelé menőket (59) - A Kőérberki út és Egérút találkozásánál (58) - A Budaörsi úton befelé a Nagyszőlős utcai leágazásnál (a két bal oldali sáv, ami átmegy a sínek alatt a buszgarázs felé) van egy 30-as tábla. Bent állnak a felüljáró alatt, és ha nem 30-cal mész, esélytelen észrevenni!

XII. kerület

- Istenhegyi út 44. - A Farkasréti temető főbejáratával szemben, az 59-es villamos megállójában

XIII. kerület

- A Béke úton a Gyermek térnél (26)

XIV. kerület

- Az M3-as autópálya melletti szervízúton a Kacsóh Pongrácz felüljáró és a Rákospatak közötti szakaszon, fehér Skoda Felicia! Egy héten legalább 3 napon ottvannak! (32) - Az M3 bevezető szakaszán az első ÖMV kútnál (33) - Az M3 bevezető szakaszán a BVSC pálya előtti 50-es korlátozásnál (34) - A Tkököly úton ahogy elhagyod a Róna utca sarkát és mész a Nagy Lajos felé, a járdán parkoló autók között ott a fehér Skoda hetente 3-4-szer - A Thököly úton a Mexikói út és a Róna utca között is sokszor mérik a kifelé menőket - Az Ajtósi Dürer soron az ELTE magasságában - A Stefánia úton a Népstadion kerítése mellett (a Földtani Intézet magasságában) túloldalon a járdán, a kocsik között - A Mogyoródi út 32. környékén, vagy a kolesz melletti füves részről, vagy a Nissan autószalon melletti irodaház tövéből mérnek

XIX. kerület

- A Hunyadi János utcai felüljáró alatt (ez az első felüljáró az 50-es tábla után)

XXI. kerület

XXII. kerület

- A Szabadkikötő úton Csepelről kifelé, a HÉV megállóval szemben - A Szabadkikötő úton a Kvassay hídnál (67) - A Szabadkikötő út 1-7, 12-14 számainál.
- Az Angeli úton, a Barackos utcától kb. 3-400 m-re a Balatoni út felé, egy kis zsákutca végére állnak be. Általában oda-vissza mérnek egy zöld Skoda Feliciával. Nehéz észrevenni, mert az út pont ott kanyarodik.
- A Nagytétényi úton a Campona-val szemben, a Rózsakert mellett a fák alá állnak be, kifelé mérnek szintén zöld Felícia-val. Nyáron nagyon veszélyes, mert a fák ágai eltakarják.

Csongrád

Csongrád

- Kiskunfélegyháza felől a városhatárnál

Szeged

- A 47-es főúton a Kastély szállónál - A 47-es főúton a Shell kúttal szemben - A Makkosházi köruton, a Kenyérgyár előtt - A Petőfi Sándor sugárút teljes hosszában - A Felsőtiszaparton, a Bertalan híd hídfőjénél - A Felsőtiszaparton, a tízemeletesek tövében - A Bajai út városból kivezető szakaszán - A Szőregi út kivezető szakaszán - Kiskundorozsma, a Dorozsmai út teljes hosszában

Fejér

6-os főút

- Ercsi emelkedő

Bicske-Söréd közötti út, Csákvár

- - Csákvár központjában a 40-es táblák között és a környékükön egy kivilágítatlan rendőrautóból szoktak mérni (Bicske-Söréd közötti út). Feltehetőleg ugyanez az autó néha mozgás közben is mér Bicske és Söréd között.

Székesfehérvár

- A Dunaújváros felé kivezető hosszú 50-es korlátozásnál (Seregélyesi út) - Székesfehérvár Veszprém felőli végén, a 8-as főút hosszú egyenesében - A körgyűrűn a 7-es és a 81-es út elágazása között - Mór felé a Móri úton a városból kifelé illetve befelé haladókat - A Budai út végén a városból kifelé és városba befelé haladókat szokták mérni FámaLézerrel - A Zámolyi úton a 2 laktanya között, a 40-es táblánál szokott mérni a GIK-237-es fehér Opel Astra

Győr-Moson-Sopron

1-es főút

- A mosonmagyaróvári ki-bejárat, Hegyeshalom irányában (Királyhidai út) mindkét irányban, szinte mindig egy fehér jelölt Ford Transitból mérnek FámaLézer II-vel. Relatív hosszú egyenes útszakasz ez, a nagy forgalom miatt nehéz is kiszúrni. A hely adottságai miatt kénytelenek a főúton megállni, ezért mérnek az autóból.

1401-es út

- Közvetlenül Halászi előtt, mielőtt a Mosoni-duna hídra érnél Mosonmagyaróvár felől. Az út egy kb. 2 km hosszú majdnem tökéletesen egyenes szakasz után balra 90 fokos kanyarral fordul a hídra. Ebben a kanyarban van egy pihenő rész, itt szokták mérni az egyenesbol beszaladókat. A kocsit félreállítják a bokrok közé, a kanyar is takarja, holtbiztos tipp nekik.

Csorna

- A 85-ös és 86-os utak kereszteződése (körforgalom, Szombathely felé) és a 86-os úton lévő vasúti keresztezodés között. Általában a városból kifelé tartó forgalmat méri, a vasúti keresztezodésnél található a "fizető parkoló". (GIK-212 fehér Opel Astrával)

Győr

- Pápai út (84-es főút), a nádorvárosi temető új ravatalozójánál bekötő útnál. A villanyrendőr melletti fák mellől, általában zöld Skoda Feliciával, vagy FámaLézerrel lövik a 4 sávos úton menőket, mert itt már rég érvényes a Győr tábla, vagyis az 50 km/h. - A Szt. István úton, az InterSpar áruház mellett lévő közúti hídnál. Az áruház melletti részen, egy forgalomtól elzárt területen (egyébként jól láthatóan) szokott állni, a Komárom-Budapest felől (nem autópályán) érkezo forgalmat méri a GIK-212 fehér Opel Astra. A közúti híd túloldalán van a fizető parkoló.

M1

- Leggyakrabban a 142-es kilométer tájékán (Lébényi lehajtónál) mérnek... - ... de bármelyik pihenő helynél előfordulhatnak. Általában egy sötétkék Skoda Felicia a mérőautó, ami szinte minden esetben a lehajtóknál, vagy pihenő kijáratnál található zöld műanyag "terelő bólya" mögött bújik el. Az "elfogó vadász" általában egy fehér jelölt Audi 80-as és egy szintén fehér jelölt Skoda Octavia RS. Az elfogók néhány száz méterrel a mérési pont után állnak, a leállósávban. Mérhetnek mind a jobb, mind a bal pályatesten, jobb időben egész nap, gyakran változtatva a helyet. Figyelem! Este, teljes sötétségben is láttam már mérni őket!

Mosonmagyaróvár

- A Kossuth Lajos utcán (86-os számú főút) befelé mérnek. Az útszakasz nyílegyenes, fákkal van teletűzdelve, ráadásul jónéhány mellékutca is nyílik. Általában a Határsor kereszteződésében állnak, az M1 autópálya bekötő (ez maga a 86-os főút!) részétől kb. 400-500 méterre. A mellékutcában áll a Ford Transit, a sarkon takarásban a FámaLézer II. - Az 1401-es úton, a lakott terület végét jelző tábla előtt néhány száz méterrel, a Toyota szalonnál. Itt kb 300-400 m hosszban egyenes az út és aki Halászi (Szigetköz) felől érkezik a városba bizony nem szokott mindjárt lassítani. Nagyon meg lehet enni! A szalon bejárata olyan kialakítású, hogy nyugodtan le tud parkolni a Ford Transittal a bokrok takarásában úgy, hogy egyébként a szalon forgalmát nem zavarja. Én még csak a városba befelé tartó forgalmat láttam mérni, és nehéz időben észrevenni őket.

Hajdú-Bihar

4-es főút

- Bocskaikert: a bal és jobb oldali parkoló, buszmegálló a lámpánál, Nyíregyháza felé a helynév táblánál, baloldalt. A nyíregyháziak is szoktak itt mérni !!!

Debrecen

- 4-es főút kivezető szakasz Nyíregyháza felé - Kassai út Nyíregyháza felé - Kishegyesi út Tesco után - Mikepércsi út kivezető szakasza - Hétvezér utca a Vízmű előtt a bokorból - Sámsoni út kivezető szakasza - Böszörményi út kivezető szakasza - Józsa és Hajdúböszörmény között a Bodaszőlői kereszteződésnél - 33-as főút bevezető szakaszán a Baumax előtt 33-as főút bevezető szakaszán a Kossuth laktanyánál, az autókereskedések előtt

Heves

Gyöngyös

- A város Budapest felöli végén az Avanti kút lehajtósávjában vagy vele szemben, a Skoda szalon előtt a füvön egy bokor mögött

Jász-Nagykun-Szolnok

4-es főút, Kisújszállás

- Kisújszálláson, a város nyugati felénél, a Mol kútnál szokott állni egy fehér Ford Escort. (Állítólag csak száraz időben használják, mert nedves, párás, esős időben megrázza a kezelőjét :).

4-es főút

- A szolnoki elkerülő szakasznál, nyugati felüljáró a Budapest felé a felüljáróról leérkező autókat egy fehér 3-as golf szokta mérni.

4-es főút

- A szolnoki elkerülő szakasznál, tószegi felüljáró, mindkét irányt mérni szokták állványos kamerával.

Tiszafüred

- A 33-as főúton a malom előtti szakasz, valamint Debrecen felé a Shell kúttól a helynév tábláig. Kedvenc hely a nagy nyárfa alatt. Szinte csak a CXN 042 "dolgozik".

Komárom-Esztergom

1-es főút

- Szőnyön az Almásfüzitő felől érkezőket mérik, ahogy beérünk a városba.

10-es főút

- Leányváron, a 10-es főúton a Dorog felől érkezőket.

81-es főút

- Kisbéren az ÖMV benzinkútnál minden vasárnap - A Kisbér-Ászári vasúti atjárónál hétköznapokon

Bajna

- A faluban a Gyermely felől érkezőket, rögtön a falu elején, a völgyben (buszmegálló mögött).

Dorog

- A 10-es főúton a városból kifelé haladókat a vasúti átjárónál

Esztergom

- A 11-es főúton a városból Visegrád felé haladókat - A 111-es úton az Esztergom-Kertváros felé haladókat

Gyermely

- A Tatai úton a 30-as táblánál, vagy a Posta előtt - Szokták még mérni a falu végén a Tarján felé haladókat.

Komárom

- A 13-as főútról érkezőket mérik (60-as tábla is van)

Környe

- A fő úton, Tatabánya felől, mikor az ember beér a faluba és még nem lassít, mert éppen csak elhagyta a Környét jelző táblát

M1

- A 72. kmnél Hegyeshalom felé

Nagyigmánd

- A Győri úton Bábolna felé

Szomor

- Pesti út (2 helyen is szoktak állni: a község végén és a központban, hetente legalább 1-2 alkalommal) a faluba érkezőket és a faluban közlekedőket is mérik.

Tarján

- A 30-as táblánál a Héreg, illetve a Tatabánya felől érkezőket

Tata

- Az 1-es főúton a városhatárnál a Vértesszőlős felől érkezőket - A Baj felé haladókat a Tatai Edzőtábor környékén

Tatabánya

- Az 1-es főút Tatabányát elkerülő szakaszán a 60-as tábláknál, illetve az autópálya felhajtó előtti körforgalomnál - A városból kifelé haladókat (1-es főút) a Skála Sztráda előtt (50-es tábla külterületen!)

Nógrád

2-es főút

- Borsorberény, Budapest felől a község elején, a község határát jelző táblát követő lejtő alján - Nagyoroszi, a lejtő alján - Nagyorosziban a vasútállomás parkolójában a Borsosberény felől érkezőket - Szendehelyen a buszmegálló után Rétság irányba közlekedőket

21-es főút

- Vizslás-Újlakpusztán a lakott terület Salgótarján felőli elején jobb oldalt, fennt a dombon, a fák között. Csak Hatvan irányából látszik, de általában akkor már késő

22-es főút

- Érsekvadkert és Rétság között

Salgótarján

- A 21-es főút várost elkerülő szakaszán a Salgótarján tábla környékén, mindkét irányban

Pest

4-es főút

- A "Monor Centrum" letérőnél az Ezüst Szekér Fogadó parkolójában

51-es főút

- Dunaharasztitól az M0 felé a hosszú balkanyarban - Kiskunlacháza elején a Mol kút után

6-os főút

- Érd előtt a lejtő alján

Aszód

- A 3-as főúton a laktanyával szemben, a buszmegálló mögött piros Skoda Favorit (COS-935) - A 3-as főúton Budapest felől, a Bagi kereszteződés után, az Aszód táblánál, a VIZIG parkolóban piros Skoda Favorit (COS-935)

Budaörs

- A rendőrség előtt (a polgármesteri hivatalnál) - A budaörsi lejtőnél (az Arad utcánál) Gazdagrét előtt az emelkedőn

Cegléd

- 441-es út Nagykőrös felöli bevezető része, közvetlenül a városhatár tábla után

Érd

- Riminyáki úton a pecsenyésnél - A 2 Mol kút között - A 6-os főút elkerülő szakaszán a kanyarban a Batta felől jövőket - A 7-es főúton a Skoda szervíznél Velencei-tó felé - A 7-es főúton a volt Baumax után - Diósd felé az M0 előtt a lejtőn

Halásztelek

- A fő úton (a csepeli Rákóczi út folytatása)

M0

- A szigetszentmiklósi leágazásnál, a felüljáróról háromlábúval

M3

- Miskolc felé Hungaroring pihenőnél, a pihenő végénél piros Skoda Favorit (COS-935) - A Gödöllői lehajtóban a fizetőbódé mögött (40-es tábla!!!)

M5

- Az Újhartyáni fizetőkapunál - Végig az autópályán a leállósávban vagy a haladósávban közlekedő fehér Opel Astra figyeli a forgalmat

M7

- Érd és Törökbálint között

Nagykőrös

- A 441-es főúton Cegléd irányából befelé és Kecskemét irányába kifelé

Penc

- A középső buszmegállónál Keszeg felé, a farakás mögé bújva

Rad

- A templomnál, a 40-es tábla útán

Sóskút

- A Benta-hídnál levő buszmegállóban

Szentendre

- 11-es főúton a Budapest felöl jövőket a városhatárnál, illetve a Pismány ábécénél lévő lejtőnél

Vác

- Földvári tér, gyalogosátkelő, 40-es korlátozó tábla

Somogy

Kaposvár

- A 61-es főúton a Kis-gáti árok hídjánál - A 67-es főúton a laktanyánál

Szabolcs-Szatmár-Bereg

4-es főút

- Nyírturán a Westel toronynál, az oriásplakát mögött (40 km/h-ás korlátozás van!) - Újfehértón az autósbolt előtt, az ABC parkolójában és az óriásplakátok árnyékában, az útszéli bokrok között

Mátészalka

- A 49-es főúton a Tejpor gyártól a vasúti átjáróig (Jármi út) változatosan a parkoló autók között.

Nyíregyháza

- 4-es főúton Debrecen felől (Debreceni út) a FIAT szervíz, a kisposta, a Platán autóház, a Fészek áruház környékén és az elkerülő körúton (Kert u.) az ÖMV kútnál - 4-es főúton Záhony felé (Pazonyi út) a Mol-kút környékén, az ÚTSIGNÁL Kft-nél a fal mögött, az M4 autókereskedés parkolójában, a Tesco kivezetőjénél - 36-os főúton a körforgalom és a lakotterület tábla között, főleg a laktanya előtti parkolókban - 38-as főúton a sorompó és a lakotterület tábla között, bármelyik oldalon, kedvenc helye a MOL kút - Korányi Frigyes u., az Emmaus parkolója, az út szélén és a buszöblökben - 41. sz. főút kivezető szakaszán (a 4 sávos) a Tejporgyár előtt a buszmegállónál, főleg a HJA-795 fehér Opel Astra

Tiszavasvári

- A 37-es főúton a temető előtt a parkolóban elbújva (főleg a bordó és a zöld Favorit).

Tolna

6-os főút

- A tolnai elágazás és a 6-os és 54-es főutak találkozása közötti 5-6 km hosszú nyílegyenes szakaszon a fák között a dél felé menők oldalán - Az 65-ös út leágazásánál - Kakasd belterületén és az utána lévő 3 km-en - Paksrol kifele jövet (Csampapuszta fele), a bal oldalon, ahol egy lerobbant parasztház áll egy alacsony töltesén - Dunaföldvár végén - Bonyhád és Szekszárd között (140-155. km)

65-ös főút

- Iregszemcse Siófok felőli végén, a benzinkút környékén

Paks

- 6-os út déli bevezetőjénél fehér kisbusszal

Szekszárd

- A Pécs felé tartókat mérik a 4-sávos úton - A Budapest felöl érkezőket mérik a 4-sávos úton, a bukkanó mögül

Vas

8-as főút

- Rönök belterülete, ahol ritkábban állnak a házak és mindenki azt hiszi, hogy már megy kifelé a faluból - Vasszentmihály belterülete

87-es főút

- Szombathely és Kőszeg között az egyenesben nagyon gyakran mérnek

Szombathely

- 11es huszár úton a volt huszárlaktanya főbejáratnál az út mindkét oldalán mérnek általában az FGA-231-gyel - 11es huszár úton picit beljebb a város fele 3-lábúval - 11es huszár út kifele Kőszeg fele, ahol beszűkül 2 sávosra az út, mindkét oldalon FGA-231 - Zanati út külső, az összes autóház parkolójából vagy a Mol benzinkút hátso parkolójából FGA-231 vagy 3-lábú - Zanati út befelé, az ipartelep oldalán a nagy használtautokereskedésnél - Thököly utca ( belváros) mindkét oldalon FGA-231 és a kamerás Opel Astra a belvárosban mászkál - Hunyadi úton bárhol FGA-231 vagy 3-lábú, de a 3-lábú a Hunyadi úti körforgalomtól belátja a borostyánkőig az egész utat, úgyhogy bárhol veszélyes lehet, mert oda szokták felállitani - Jókai utca (Papaya, Május1) a parkolóba félreállitanak igazoltatásra nagyon gyakran, valamint mérni is szoktak - Uszoda parkoló: FGA-231 - A körgyűrűn ritkán mérnek, de van egy dupla fasor középen földúttal, és ahol keresztezi a körgyűrűt a laktanya és a Tesco közötti szakaszon, oda jobbra is, balra is be szoktak állni.

Veszprém

71-es főút

- Aszófőn a vasúti átjáróban (30 km/h) - Badacsonytomaj vasútállomásnál - Badacsony a strandnál a hosszú egyenesnél - Balatonfűzfő belterülete, a 40 km/h szakaszon - Balatonakarattyán a vasútállomás környékén és a Mol kút előtt - Balatonalmádi belterülete - Balatonfüred belterületén mindenfelé, gyakran a benzinkutaknál - Balatonfüreden a körforgalomnál - Csopak, az állomás oldalán az állomás magasságában - Révfülöpön a Keszthely felőli nyújtott, hosszú ívben, ahol a vasút közvetlenül az út mellett megy

8-as főút

- Ajka-Bakonygyepesen a Mol kút előtt - Csóron, a kocsma előtt - Hajmáskér és Veszprém között a 41-es km-nél lévő öbölben a szikla mögül - Litér elágazás és Veszprém között - Öskünél a 90 km/h-ás korlátozásnál - Várpalotán a sportcsarnok előtt és a Veszprém felőli végén - Várpalotán a Veszprém felé eső Mol kútnál a Veszprém felől érkezőket mérik - Várpalotán Veszprém felé elhagyva a központban lévő lámpákat onnan 2-300 méterre a fa alatt áll kamerás Astra vagy fehér terepjáró.

Veszprém

- Gyulafirátóton a 83-as úton Zirc felé a buszmegálló mögött - A Jutasi úton a Spar mellett - József Attila u. - Stadion u. sarok: virágbolt parkoló, temető parkoló

Zirc

- A Mol kútnál mérik a Veszprém felől jövőket

Zala

7-es főút

- Zalakomár belterülete - Nagykanizsán a laktanya előtt

74-es főút

- Hahót belterülete - Dunaújváros után (dél felé) a hosszú záróvonalas hullámvasút végén

75-ös főút

- Alsópáhok belterülete - Mumor belterülete

76-os főút

- Nagykapornak közepén - Felsőpáhokon - Sármellék - Hagyárosböröndön a Szombathely felől érkezőket a falu közepére beállva mérik

Bagod

- Bagod közepén a 2 emeletes tömbházak közé beállva, mindkét irányban

Keszthely

- Tapolcai út

Nagykanizsa

- Teleki u.

forrás: Copcars, olvasók információi

A táblázatban szereplő adatok a Copcars szerkesztésében készültek. További információk és részletek a Magyar Sebességmérés Oldalán találhatóak.

Ha tud olyan helyről, ami nincs a listán, kérjük ossza meg a többiekkel is!

Mérőautót láttam.

Ha nem érhetőek el a feltöltő oldalak, akkor kérjük levélben jelezze az autókat és mérőhelyeket.