Húsz százalékkal nőtt a Vodafone-előfizetők száma

Vágólapra másolva!
A Vodafone ügyfélszámának növekedése ebben az évben meghaladta a húsz százalékot. A cég emellett fenntartotta az egy ügyfélre jutó árbevétel szintjét, és tovább tudta növelni az adatforgalomból származó bevételeket - tette közzé Vodafone Group Plc a negyedév, illetve a 2002. március 31-én záruló üzleti év legfontosabb teljesítménymutatóit.
Vágólapra másolva!

Jelentősen növekedett a Vodafone csoport ügyfélszáma (22 százalék) az év folyamán: több mint 101,1 millióra gyarapodott, az elmúlt negyedévben 1,3 millió új ügyfél csatlakozott.

A magyarországi mobilosok gyarapodásának átlagát kétszeresen meghaladó mértékben, 18 százalékkal nőtt a Vodafone ügyfeleinek száma az elmúlt negyedévben. A magyarországi Vodafone ügyfélszáma az első negyedév végén 561 641.

Az elmúlt negyedévben és a 2002. márciusában záruló pénzügyi évben a már stabilizálódott egy ügyfélre jutó árbevételi szintet sikerült megtartani a legfontosabb európai piacokon. Magyarországon az előre fizető ügyfelek, akik az új előfizetők 90 százalékát teszik ki.

A Vodafone csoportnál a márciusi szolgáltatási bevételek már több mint 13 százaléka az adatforgalomból származik, ami éves szinten több mint 11 százalékot jelent. Ez a tavaly márciusi értékhez képest 4 százalékos növekedést jelent, éves szinten pedig 3 százalékos az emelkedés.

Összesen 1,3 millió regisztrált ügyféllel gyarapodtunk ebben a negyedévben, így éves szinten a nettó gyarapodás több mint 18,1 millió ügyfél volt.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Vodafone

Korábban

A Vodafone veheti meg a legnagyobb szerb mobilszolgáltatót
(2002. március 8.)