Újpestre tart a Magyar Posta

Vágólapra másolva!
Akár újabb Túliókkal is növelheti játékerejét a Megyeri úti labdarúgócsapat. A Magyar Fejlesztési Bankot, a Mol Rt.-t, valamint az OTP-t követően ugyanis a Magyar Posta pénzügyi befektetései is az UTE-t erősíti - írta a Világgazdaság.
Vágólapra másolva!

A lap információi szerint egy másik állami cég is érdeklődik a tabella jelenleg ötödik helyezettje iránt. A piac legfelkapottabb klubjának vezetői továbbá úgy döntöttek: gondoskodnak a legjobbjaik lakhatásáról is. Lukács Ferenc, a csapat egyik tulajdonosa szerint Újpesten, kellemes zöldövezeti környezetben építetnének egy 6-8 lakásos társasházat labdarúgóiknak.

Újpesten minden adott a jó szerepléshez, a csapat akár 800 millió forintos költségvetéssel is gazdálkodhat a következő szezonban, amelyből a két legutóbbi befektető, a Mol és az OTP hirdetési felületekért cserében 100-120 millió forintot invesztált a csapatba. A vezetők véleménye egyébként az, hogy még a közelgő választások sem befolyásolják az UTE szereplést, sőt már újabb sztárok leigazolására is adott a pénz.

(MTI)

Korábban:

Az állami bankon kívül a Mol is segíti az UTE-t
(2002. január 21.)

Biztosítót alapítana a posta a közalkalmazottaknak
(2002. március 25.)

Nem hiányzik a könyvtárából?

Mester Sándor: Multimóka - Nemzetközi cégek alulnézetből


2002. március 26. 07:53