Leállnak az OTP-automaták

Vágólapra másolva!
Az OTP Bank bővíti központi bankkártyaelfogadó rendszerét, minek okán a bankkártyákat készpénzfelvételre, befizetésre, és vásárlásra nem lehet majd használni tíz órán keresztül. A tesztfázis utáni biztonságos üzembe helyezéshez ugyanis néhány órára a rendszer teljes leállítására van szükség.
Vágólapra másolva!

Az OTP Bank november 17-én (szombaton) 22 óra és november 18-án (vasárnap) reggel 8 óra között szünetelteti a bankkártyákkal kapcsolatos szolgáltatásait. A bankkártyákat ezalatt e készpénzfelvételre (országszerte 1050 ATM szűnik meg pénzt kiadni), se befizetésre, se vásárlásra nem lehet majd használni, mert ebben az időszakban teljes körűen szünetel a bankkártya-elfogadás. Ez időszakban az OTPdirekt telefonos, mobiltelefonos és internetes szolgáltatásai sem lesznek elérhetők.

Az üzemszünet alatt egyedül a bankkártya-letiltás rendszere fog működni, ami a HelpDesk telefonszámain lehetséges. Az éjszakai leállás előtt és után a bankjegy-automatáknál és a kereskedői elfogadóhelyeken a bankkártya elfogadás, valamint az elektronikus szolgáltatások igénybevétele a megszokott módon történik.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Bank
(Az Üzleti Negyed rovata ATM keresővel)

OTP

Korábban:

A vártnál jobb OTP-eredmény
(2001. november 14.)

Az OTP megvette a szlovák IRB-t
(2001. november 7.)