Ülőgarnitúrák kinti és benti használatra

Vágólapra másolva!
A különböző ülőgarnitúrák beszerzése nem a legegyszerűbb feladat, hiszen a gyártók kínálata elképesztően széles. A kinti és benti használattól függően is számos opció és kombináció áll rendelkezésedre.
Vágólapra másolva!

Kerti ülőbútorok

A tavasz beköszöntével mindannyian szeretünk egyre több időt tölteni a szabadban. Akár egy kellemes sétáról vagy túrázásról, akár csak kerti munkáról van szó, a napsütést igazán kellemes kiélvezni. A kertben eltöltött időhöz ideális lehet néhány kerti bútort beszereznünk. Ez nem csak a kint töltött időt teszi kényelmesebbé, hanem kertünk összképét is emeli majd.

A kerti bútorok közül a kerti asztalt és székeket akár egyesével, akár pedig szettben is be tudod szerezni. Ezek alternatívájaként egy teljes ülőgarnitúra szettet is bátran választhatsz. Ezek a párnázott, fotelhez és kanapéhoz hasonló szettek extra kényelmet biztosítanak majd. A választásnál fontos figyelembe venni az időjárás álló jelleget, emiatt a fém, műrattan és poliészter anyagok lehetnek jó opciók.

Amennyiben pedig igazán extra élményt szeretnél családod számára, akár néhány nyugágyon, egy hintaágyon vagy egy függőágyon is elgondolkodhatsz.

Ülőgarnitúrák a nappaliba

A nappaliba válaszható ülőgarnitúrák esetében könnyebb a döntés. Leggyakrabban vagy egy kisebb kanapé és egy fotel kombinációja, vagy pedig egy nagyobb méretű kanapé beszerzése a logikus út. Amennyiben az utóbbit választanád, úgy a sarokkanapék között érdemes szétnézned. A méret és mellett a színárnyalat és az anyag fontos választási szempont. Az idei évben a természetesség továbbra is kimondottan trendi. Bátran válassz tehát a természetesebb szövetanyagok és naturális színek közül. Akár egy hagyományosabb szövet borítás vagy a bambusz remek megoldás lehet az idei trendekkel összhangban.

A szín és méret mellett a különböző extra funkciók is fontosak lehetnek. Az egyik leghasznosabb extra a tárolóhely megléte. Hiszen ezt nagyszerűen használhatod a nappaliban ritkábban használt holmik tárolására. Mindezen extrákkal felszerelt sarokkanapékért a zondo.hu oldalát keresd fel.

 

(Fotó forrása: Photographee.eu - stock.adobe.com)