Egy doboznyi Tesco az ajtajáig szállítva

Vágólapra másolva!
Úgy töltheti fel éléskamráját, hogy közben ki sem kell lépnie otthonából. Megérkezett a Tesco Doboz: egy csomag alapvető élelmiszer, amely azokra a címekre rendelhető, ahol a népszerű Online Bevásárlás még nem elérhető.
Vágólapra másolva!
Forrás: Tesco

Egy doboznyi figyelmesség az ajtó másik oldaláról – így lehetne röviden összefoglalni, hogy miért is vezette be a Tesco április elején a Doboz nevű, új szolgáltatását. A gondosan összeállított dobozok nélkülözhetetlen tartós élelmiszereket tartalmaznak, és online lehet megrendelni azokon a településeken, ahova a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatása nem szállít. Ezáltal már Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Heves, Nógrád, Somogy, Tolna, Zala és Vas megyében is adhatunk le megrendelést a Tesco weboldalán.

Kiknek segíthet igazán az új szolgáltatás?

A doboz nagy segítség lehet idősebb hozzátartozóink számára, akikre a koronavírus szempontjából most különösen kell vigyáznunk. Gondoljon csak bele, hogy Ön akár Budapestről leadhat egy megrendelést Zala megyében élő szülei, nagyszülei számára. Mindezt mobilalkalmazáson is megteheti. Fontos, hogy regisztrációkor ne a saját, hanem a hozzátartozója vidéki címét adja meg, és így 3 munkanapon belül meg is érkezik a csomag oda, ahova a leginkább szükség van rá.

Mit rejt a doboz?

A Tesco Doboz 1-2 fő részére tartalmaz néhány hétre elegendő tartós élelmiszert és háztartási cikket, mint például tartós tej, toast kenyér, liszt, olaj, kávé és különféle konzervek, de az édesszájúakra is gondoltak, hiszen csokoládé, pudingpor és lekvár is az alapcsomag része. A Tesco által előre összeállított, egységes tartalmú dobozokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Tudjon meg még többet a szolgáltatásról a tesco.hu/doboz oldalon. Ha teheti, intézze online a bevásárlást, de ha mégis elengedhetetlen egy-egy bolti látogatás, a Tesco ebben a videóban foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat. Vigyázzunk egymásra!