Így urald a fesztiválszezon végét is a mobiloddal!

Vágólapra másolva!
A telefonunk szinte éjjel-nappal velünk van, a folyamatos online jelenlét mellett fontos, hogy megörökíthessük a legszebb, legizgalmasabb vagy legviccesebb pillanatokat. Így van ez a fesztiválokkal is, ahol mindnyájan igyekszünk a legjobb formánkat mutatni, akár megosztjuk emlékeinket a közösségi médiában, vagy csak saját magunk szórakoztatására gyűjtjük a szelfiket. A Huaweinek köszönhetően már nem kell fotós gurunak lenned ahhoz, hogy akár extrém helyzetekben is jó minőségű képeket készíthess, és szuper emlékeket szerezz a nyár hátralévő bulis időszakáról.
Vágólapra másolva!
Forrás: Huawei

Dübörgő zene, lüktető ritmusok és reggelig tartó tánc jellemzi a fesztiválidőszakot. Sokan vágynak arra, hogy részesei legyenek a nyarat meghatározó partiknak, a bulizáshoz pedig egyre inkább hozzátartozik a szelfi- és videókészítés is, hiszen ki ne akarna beszámolni egy-egy átmulatott, legendás éjszakáról. Ha te is azok közé tartozol, akik imádják a pörgést, és szeretik dokumentálni az események forgatagát, akkor a Huawei megtalálta számodra a tökéletes társat.

A P smart Z okostelefon kamerarendszere segítségedre lesz, ha napközben a Strand Fesztiválon vagy éppen a SZIN -en sétálva szeretnéd megörökíteni a látottakat: a készülék 22 féle helyzetet és tárgyat képes felismerni, így helyszíntől függetlenül szuper fényképeket készíthetsz vele. A Huawei új mobilja a spontán találkozások esetén sem hagy cserben: a régen látott ismerősöket és a kavalkádban kószáló hírességeket is gond nélkül elkaphatod egy-egy szelfire, hiszen a P smart Z előlapi, 16 MP-es kamerája pillanatok alatt felugrik, ha fotózni akarsz. A készülék saját fejlesztésű emelőszerkezetének köszönhetően fényképezés előtt egy másodperc alatt kiugrasztja a kamerát az okostelefon testéből, majd azt követően ugyanilyen gyorsan vissza is húzza azt. A P smart Z akkor is bírja szuflával, ha órákon keresztül dokumentálod a napod eseményeit: az ideális töltöttséget a készülék 4000 mAh-s akkumulátora biztosítja az őrült pillanatok fotózásához és videózásához. A teljes képernyős hatás érdekében a gyártó levette a frontkamerát a kijelzőről és a telefon belsejében rejtette el, így az Instát pörgetve a képeid visszanézése is külön élmény lesz.

Forrás: Huawei

Ha pedig mások tartalmainak a nézegetésében is örömöd leled és az Insta feedeken túl azt is megnéznéd, milyen képekkel neveznek a pályázók egy nemzetközi mobilfotós-versenyre, még van időd szavazni a neked legjobban tetsző alkotásokra. A Huawei idei mobilfotós-versenye, az Infocus keretében a résztvevők hat kategóriában is megmérkőznek egymással az értékes nyereményekért. A pályázatra beérkezett alkotásokra augusztus 19-ig tudod leadni a voksaidat, a verseny abszolút győztesét a közönségszavazást követően, szeptember 9-én hirdetik ki. A nyertes egy Huawei MateBook 13” notebook, egy Watch GT okosóra és egy Huawei P30 Pro okostelefon mellett 2000 euróval és egy 250 dollár értékű Tripadvisor kuponnal is gazdagabb lesz. A tavalyi nemzetközi mobilfotós-versenyt egy magyar induló, Pávó Réka nyerte, aki saját rákbetegségét megjelenítő „Art&Leukemia” című pályázatával érdemelte ki a fődíjat.

További információ: https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/hu/