Őket láthattuk az idén a Nagyszínpadon - képes összefoglaló a Szigetről

Sziget 2011, Sziget Fesztivál, Nagyszínpad
Vágólapra másolva!
Vasárnap befejeződött Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválja. Az idén a Szigeten olyan előadók is felléptek, akikkel korábban nem találkozhattunk Magyarországon, vagy az itthoni közönség számára kevésbé ismertek voltak eddig. Összefoglaltuk, kiket láthattunk a Nagyszínpadon.
Vágólapra másolva!



Fotó: Tuba Zoltán [origo]
A Sziget utolsó napján a legnagyobb színpadról elfogyott az elektronika, és mit kaptunk helyette a mariachis felvezető után? Többek között Gogol Bordellót... További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Mudra László [origo]
A Kaiser Chiefs jóvátette három évvel ezelőtti bukarestezését, Kate Nash időnként elnevette számait, a 30 Seconds To Mars pedig Platónt idézett ügyetlenül, telt házat térített, illetve Amy Winehouse emlékének adózott. Ők voltak a Sziget Nagyszínpadának szombati húzónevei.
További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Nem lehet akkorára növelni a Sziget Fesztivál Nagyszínpadja előtti teret, hogy azt ne tudja betölteni a Prodigy. Előtte Dizzee Rascal és a Skunk Anansie pörgette fel a közönséget, a délutáni holtidőben elvarázsolt indie pop és új-zélandi batucada-funky szólt.
A harmadik nap fellépőiért kattintson a fotóra!

Fotó: Hajdú D. András [origo]
A Sziget második napján visszatért a nagyszínpadra a Chemical Brothers és a Kasabian, a Good Charlotte a férfiember sírásáról vallott, szinte hibátlan, mégis unalmas volt a La Roux.
További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Ideális labdarúgóidőben kezdődött a Sziget rendes programja. Brit indie, ír-amerikai punk, népszerű-jellegtelen punk után az Interpol nehezen talált magára; végül a Pulp frontembere, Jarvis Cocker idétlenkedett hosszú lábaival.
További képekért kattintson a fotóra!


Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Az első magyarországi Prince-koncerttel kapcsolatban kritikusunk komoly elvárásokat fogalmazott meg: legyen szuperszexi és nagyzolóan romantikus, legyen virtuóz, és ne lehessen megúszni táncolás nélkül.
A Sziget nulladik napjának fotóiért kattintson a képre!

Fotó: Mudra László [origo]
Elstartolt az idei Sziget Fesztivál, a "mínusz egyedik" napon Geszti Péter és zenészbarátai adtak koncertet.
További képekért kattintson a fotóra!