Mi hiányzik egy kollégiumi szobába? Természetesen egy okos TV!

Vágólapra másolva!
Éppen most vettek fel a főiskolára és már beköltöztél a kollégiumi szobádba, ahol a hallgatói éveket fogod tölteni, igaz? Bár a szüleid mindent megtettek, hogy semmi se hiányozzon otthonról, a szobád még mindig hiányos. Van hűtőszekrényed, mosógéped, a mikrohullámú sütő kötelező, akkor mi hiányozhat? Segíteni fogok és elmondom neked, hogy a következő években nagy hasznát veszed majd egy okostévének. Tudom, erre azt fogod mondani, hogy diák vagy és nem engedheted meg magadnak. De mi van, ha mutatok néhány trükköt, amivel spórolhatsz egy kicsit a vételáron?
Vágólapra másolva!
Forrás: Shutterstock.com / Blackregis

Mit jelent a Smart TV? Képes csatlakozni az internethez (wifi-n vagy kábelen keresztül) és valószínűleg már ezért megéri, hogy a szobádban legyen. Na és mit szólnál ahhoz, hogy a sok hasznos alkalmazás mellett játékokat is játszhatsz rajta a szabadidődben? Azt mondom, hogy egy olcsó okos TV a tökéletes készülék a hallgatói évek alatt.

Hogyan kell alkalmazni? Nagyon egyszerű. Van egy keresőd, amellyel egyszerűen tudsz böngészni. Ha azt szeretnéd, hogy ez az olcsó smart TV legyen még könnyebben kezelhető, akkor vásárolj billentyűzetet és egeret, amelyeket az okos tévéhez fogsz csatlakoztatni. Illetve ha van már okostelefonod vagy tableted, akkor használhatod azokat távirányítóként. A klasszikus távirányító azonban hasznos a csatornaváltáshoz vagy a TV beállításoknál. A menüben olyan alkalmazásokat fogsz találni, mint például: Facebook, Youtube, Twitter, Skype, mindent, amit gyakran használsz az okostelefonodon. Az okos TV másik előnye a DLNA funkció, amely természetesen lehetővé teszi a tévékészülék szinkronizálását más kompatibilis, intelligens eszközök képernyőjével.

Az okos TV-k egyetlen hátránya, hogy az áruk kissé borsosabb, mint a szokásos TV készülékeké, ám ez az iparág sokat fejlődött és olyan nagy a piacon, hogy sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod a számodra megfelelő árú készüléket. Például, a koleszba teljesen megfelel egy Smart TV Box, egy mini PC, amely által az olcsó TV okossá válik. Ez a termék lehetővé teszi a tévékészülék csatlakoztatását az internethez, és hozzáférést biztosít filmekhez, sorozatokhoz, játékokhoz és Android alkalmazásokhoz. Mennyire király ez?

Remélem meggyőztelek! Tehát, tarts egy kis szünetet, tedd félre a tanulnivalót és vásárolj egy olcsó okos TV-t!