Jennifer Lawrence-ből előbújt az őrült Bill Murray-rajongó

Jennifer Lawrence, Bill Murray
Vágólapra másolva!
Erősen indult a Comic-Con. A geekparádé első napján rögtön tiszteletét tette Hollywood két legszórakoztatóbb sztárja. Bill Murray és Jennifer Lawrence egyaránt hatalmas show-t vágtak le a lelkes közönség előtt. Most találkoztak életükben először, Lawrence majd kiugrott a bőréből nagy boldogságában.
Vágólapra másolva!

Murray a Rock the Kasbah című filmjét népszerűsítette San Diegóban, de nem a címadó dalra, hanem a Deep Purple Smoke on the Water című számra vonult be. Napszemüvegben, virágos kendővel a fején mesélt arról, hogy bagellel és néhány tequilával kezdte a napot, aztán szabad folyást engedve a gondolatatainak megvédte Miley Cyrust, visszaemlékezett a marokkói forgatásra, érintette a konföderációs zászló körüli politikai vitát, és persze a Szellemirtók is szóba került, amikor a kedvenc szerepéről kérdezték:

Bill Murray a 2015-ös Comic-Conon Forrás: AFP

A legviccesebb anekdotát Bruce Willisről mondta el. A Drágán add az életed későbbi sztárja karrierje kezdetén lótifutiként dolgozott a Saturday Night Live című tévéműsorban, ő töltötte újra a színészek öltözőjében a M&M cukorkás és a mogyorós tálat. Évekkel később, pár tequila után Willis elárulta Murray-nek, hogy csak ő és Gilda Radner volt kedves hozzá a műsorban dolgozók közül. Akit a promózott film is érdekel, itt olvashat róla bővebben.

Jennifer Lawrence is hatalmas formában érkezett a Comic-Conra, ahol Az éhezők viadala utolsó részét népszerűsítette több más színész, többek között Liam Hemsworth és Josh Hutcherson társaságában. Még a közönségtalálkozó moderátorát, Conan O’Brient is kijavította, amikor a férfi számszeríjat mondott hosszúíj helyett.

Lawrence többször is elmondta, milyen nagy szerepet játszott az életében Az éhezők viadala-sorozat. Reméli, hogy eltanult pár dolgot Katnisstől, de megjegyezte, ez nem jelenti azt, hogy nagy átfedés lenne közte, és a harcos forradalmár között, akit játszik: "Ő bátor, én pedig egy színésznő vagyok."

Megkérdezték tőle, mit érzett, amikor az utolsó jelenetet is leforgatták a filmhez. Lawrence először szabadkozott, hogy erre nem lehet úgy válaszolni, ne induljon el belőle pletyka, majd elárulta:

Liam Hemsworth. Josh Hutcherson és Jennifer Lawrence a 2015-ös Comic-Conon Forrás: AFP

A két sztár most találkozott először egymással, és Lawrence a fotón úgy vigyorog és mutogat Murray-re, mintha a színész legnagyobb rajongója lenne. Ez a megállapítás amúgy fedi a valóságot: "Woody Harrelsonon keresztül érintkeztem vele. Leveleket írtam Woody-nak, főleg amikor részeg voltam, tele olyan dolgokkal, amiket mindig is el akartam mondani Bill Murray-nak. Aztán ő megkapta ezeket az e-maileket." (Harrelson és Murray korábban együtt játszott a Tökös tekés és a Zombieland című filmekben)

Lawrence majd kiugrott a bőréből boldogságában, ugyanis Murray azt susmorogta neki, hogy egyszer majd dolgozhatnának együtt. Murray és Lawrence ugyanabban a filmben? Ezt a fantasztikus ötletet olvasva kicsit mi is felvillanyozódtunk.