Vágólapra másolva!
Herendi Gábor keserédes szerelmes filmje, a Lucia Brawley főszereplésével készült Lora már DVD-n is elérhető. Ha válaszolsz egy könnyű kérdésre, ingyen a tiéd lehet!
Vágólapra másolva!

Herendi Gábor dráma és vígjáték határán egyensúlyozó, Lora című filmje egy olyan lány történetét meséli el, akinek nagy árat kell fizetnie a boldogságáért. Lora összejön Dáviddal, a menő étteremtulajdonossal, akinek az öccse, Geri is szemet vet rá, azonban ezt Lora nem akarja észrevenni. Miután Dávidról kiderül, hogy nem éppen a hűség szobra, szerelmük tragédiába torkollik, amit Lora éveken át nem képes feldolgozni. Egy szép napon viszont ismét felbukkan az életében Geri, és talán minden jóra fordulhat...

A Valami Amerika és a Magyar vándor után kicsit fajsúlyosabb műfajjal próbálkozó rendező a vásznon még nem sokszor látott arcokat keresett filmjéhez. Lorát Amerikában találta meg Lucia Brawley személyében, aki Herenditől kapta élete első főszerepét, hiszen korábban még csak Oliver Stone World Trade Center-ében játszott kisebb szerepet. Dávidot a Katona József színház társulatában játszó Fekete Ernő formálja meg, öccsét, Gerit pedig Nagy Péter játssza, aki a debreceni Csokonai színház tagja és az idei Berlinale Shooting Star programjának magyar résztvevője volt. Fontosabb mellékszerepben láthatjuk még Szamosi Zsófit (Randevú) és Lukáts Andort is.

A DVD-kiadáson a magyar és angol felirattal ellátott filmen kívül extrák is találhatók: fotógalériát, a Lora forgatásáról készült werkfilmet és a film előzetesét is tartalmazza a lemez. A kiadvány dicséretes tulajdonsága emellett, hogy 0-ás régiókóddal fut, azaz régiótól függetlenül bármely DVD-lejátszón lejátszható.

* * *

Forrás: [origo]Válaszolj az alábbi kérdésre és nyerj egy Lora-DVD-t! A helyes megfejtők közt összesen 5 db DVD-t sorsolunk ki. Egy olvasó csak egy megfejtést küldhet be, ellenkező esetben diszkvalifikáljuk a játékból.

Mi Lora hobbija a filmben?

A) Borcímkegyűjtés
B) Sárkányrepülő-eregetés
C) Hegymászás

A megfejtéseket a [email protected] címre várjuk 2007. május 27-éig, a levél tárgya "Lora" legyen. A játékban a T-Online Magyarország Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.