Újabb nő vádolja szexuális erőszakkal az ismert színészt

Arthur
Vágólapra másolva!
Gyűlnek a szexuális erőszakkal kapcsolatos vádak Russel Brand ellen. A bevallottan szexfüggő, 48 éves angol humorista, színész és műsorvezető a korábbi esetekről azt mondta, hogy mind beleegyezésen alapultak, most azzal vádolják, hogy a főszereplésével készült Arthur, a legjobb parti című film forgatásán, 2010 júliusában erőszakosan közeledett egy, a nevét elhallgató színésznő felé.
Vágólapra másolva!

November 3-án pénteken érkezett a New York-i Legfelsőbb Bíróságra az a vádirat, amely szerint egy nő – akit személyes adatai biztonsága miatt egyelőre Jane Doe-ként emlegetnek – azt állítja, hogy Brand megtámadta és erőszakosan közeledett felé az Arthur, a legjobb parti forgatásán – számol be az ügyről a Variety.

A vád szerint a forgatás idején folyamatosan részeg Brand a neve elhallgatását kérő nőt a stáb által használt fürdőszobában támadta meg, miközben egy másik férfi kívülről őrizte az ajtót. A most 48 éves színész a vád szerint ezután zaklatni kezdte a nőt, de végül távozott, ugyanakkor a sértett szerint a szexuális zaklatással Brand a mai napig lelki zavarokat okozott neki.

Ahogy arról az Origo is korábban beszámolt, Russel Brandet szeptemberben szexuális bántalmazással, illetve nemi erőszakkal vádolta meg négy nő, akik a Sunday Times és a Dispatches című hírműsor közös nyomozása során szólaltak meg. Akkor Brand még a Dispatches dokumentumfilmjének premierje előtt töltött fel a közösségi oldalára egy videót, amelyben minden vádat tagadott. Az ellene felhozott új vádakra még nem reagált.