A Madame Web előzeteséből kiderül, milyen lesz Dakota Johnson mutáns pókasszonyként

Madame Web
Vágólapra másolva!
Újabb filmmel bővül a Marvel-univerzum: 2024. február 15-én érkezik a magyar mozikba a Sony gyártásában készült élőszereplős Madame Web, amelyben Dakota Johnson kelti életre az először 1980-ban a képregényrajongók számára bemutatkozott mutáns póknőt.
Vágólapra másolva!

A Madame Web a telepatikus és jövőbe látó képességekkel megáldott, de vak Cassandra Web történetét meséli el. A Dakota Johnson által alakított hősnő mellett feltűnik még a filmben Sydney Sweeney, aki Julia Carpentert, a Póknő szerepét kapta. Hozzájuk csapódik még több hasonló szuperhős, hogy felvegyék a harcot a Tahar Rahim által életre keltett gonosz Ezekiel Simsszel szemben.

A filmet SJ Clarkson rendezte. Az 1974-ben született brit rendezőnőnek ez lesz az első játékfilmje, eddig tévéfilmeket és olyan sorozatokat dirigált, mint a Futballistafeleségek, a Dexter, a Dr. House vagy az Egy botrány anatómiája, illetve a szintén Marvel-adaptáció Jessica Jones.

A forgatókönyvet Burk Sharpless és Matt Sazama (Morbius) írták. A főszereplők mellett Celeste O'Connor, Isabela Merced, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott és Zosia Mamet is látható lesz a filmben.