Akik szeretik a zenét, azok minden bizonnyal rajongani fognak minden idők legizgalmasabb zenei társasjátékáért

HITSTER
HITSTER
Vágólapra másolva!
Jó eséllyel az egyik legizgalmasabb zenei koncepciójú társasjáték jelent meg a közelmúltban, a HITSTER ugyanis az elmúlt 100 év közel 300 ütős slágerével rengeteg nevetést, éneklést, táncot és vidám emlékeket ígér: a zenéért és partikért rajongóknak tehát kötelező! Az elkövetkező házibulik nélkülözhetetlen társasjátékához mindössze egy telefonra és széles zenei tájékozottságra van szükség.
Vágólapra másolva!

Az élvezetes kikapcsolódást és memóriapróbát ígérő játék hiánypótló a maga nemében, ugyanis remekül kapcsolja össze napjaink technikai vívmányait és a társasok világát, s teszi mindezt családok és baráti összejövetelek számára is inspiráló módon.

A játék során nincs más dolgunk, mint meghallgatni több, mint 100 évnyi zenét, és kitalálni, hogy a zeneszámok vajon mikor debütálhattak, ehhez pedig nem is feltétlenül szükséges, hogy a társasjátékot, mint szórakozási formát kedveljük, elég, ha szeretünk bulizni és rajongunk a zenéért.

A győzelemhez természetesen nem feltétlenül kell tudnunk a pontos évet, elég, ha meg tudjuk tippelni, hogy az idővonalunkon lévő évszámok előtt, között, vagy után jelent meg az adott tétel. A szabályok szerint nyerési esélyünket növeli, ha meg tudjuk nevezni ezek előadóit és a dalok eredeti címét is.

Akik szeretik a zenét, azok minden bizonnyal rajongani fognak minden idők legizgalmasabb zenei társasjátékáért Forrás: HITSTER

A HITSTER első lépéseként „a DJ játszik egy számot", azaz húzunk egy zenekártyát és beolvassuk telefonunk segítségével a rajta lévő QR-kódot, majd automatikusan megszólal a megoldandó tétel 20 másodperces verziója a Spotify alkalmazásunkon keresztül. Ezután nincs más dolgunk, mint kitalálni, hogy mikor jelent meg a szám, és elhelyezni kártyánkat az idővonalunk megfelelő helyére. Az alkotók kitettek magukért, és valóban mindannyiunk számára ismert számokat válogattak be a lejátszási listába, így ugyanúgy megtalálható rajta a Bad, Bad Leroy Brown Jim Croce-tól, mint a Knock On Wood Amii Stewart-tól, vagy a Just Give Me a Reason, mely P!nk és Nate Ruess örökzöld slágere, de megtalálható benne az It Wasn't Me is, Shaggy és Rik Rok halhatatlan szerzeménye is.

Az elkövetkező házibulik nélkülözhetetlen társasjátékához mindössze annyira van szükségünk, hogy letöltjük a HITSTER alkalmazást az ismert webáruházakból, majd az app megnyitása után követjük a képernyőn megjelenő utasításokat.

Ha beolvastuk a csomagban található kártyát, a zene automatikusan elindul – a többit pedig bízzuk a zenére, és a buli garantáltan sikeres lesz! - ajánlják az alkotók.

A játék során nincs más dolgunk, mint meghallgatni több, mint 100 évnyi zenét, és kitalálni, hogy a zeneszámok vajon mikor debütálhattak. Forrás: HITSTER

A játék menete szerint, ha van 1 kártyánk, akkor a mi körünknél azt kell megtippelnünk, hogy az első előtt, vagy később jött ki a zeneszám. Ha sikerült kitalálnunk, akkor kirakhatjuk az évszám szerinti sorrendbe. Ha a harmadik körben járunk már, akkor azt kell megtippelnünk, hogy a hallott zeneszám az előzőleg eltalált dátumok előtt, után, vagy között „HIT-telt". A játék így megy tovább mindaddig, amíg valaki össze nem gyűjt 10 kártyát a megfelelő évszámok sorrendjében. A kiegyensúlyozott játék érdekében érdemes a csapatoknak tudásukhoz mérten nehézségi szintet választania, ehhez a pedig társasjáték négy opciót is kínál: eredeti, profi, szakértő és kooperatív.

A meglehetősen könnyen elsajátítható szabályokat tartalmazó társasjátékot a gyártó elsősorban egyszerre 2-10 játékosnak ajánlja, ugyanakkor az izgalmakhoz nagyban hozzájárul, hogy 1-1 forduló átlagos játékideje rövid, mindössze félórát vesz igénybe, és jöhet is az újabb kör!

A HITSTER tehát nem csak azoknak szól, aki társasozni szeretnek, hanem mindenkinek, akik a zenét alapvetően kedvelik, ugyanis remek partikellék, első rangú ajándék-ötlet, és a legjobb hangulatfelelős. Aki szeretné tehát feldobni egy kicsit a közeljövőben rendezendő családi eseményét, vagy baráti összejövetelét, feltétlenül szerezze be az év egyik legjobb társasjátékát, az egész estés, önfeledt szórakozás garantált!