Egy játékmackó tart rettegésben egy egész családot a Blumhouse új horrorjának előzetesében

Imaginary
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a főként a horrorfilmekről híres Blumhouse produkciós cég ráállt a játékbabás horrorokra: idén már két ilyet is bemutattak. Ráadásul a január elején debütált 12 millió dolláros költségvetésből készült, 180 milliós bevételt termelt M3GAN  után a Halloweenre időzített Öt éjjel Freddy pizzázójában már most 2023 legsikeresebb horrorfilmje: 20 millió dollárba került, és eddig 261 millió dollárt termelt a mozipénztáraknál. Így nem csoda, ha a Blumhouse-nál úgy érezték, érdemes újabb játékhorrort készíteni: 2024 márciusában érkezik az Imaginary, amelyben egy plüssmackó riogatja a nézőket.
Vágólapra másolva!

Az Imaginary friss előzeteséből nagyjából körvonalazódik a film története: Jessica (DeWanda Wise) meglátogatja a családjával gyerekkori otthonát, ahol nevelt lánya, Alice (Pyper Braun) megtalálja Chauncey-t, Jessica gyerekkori kedvenc maciját, akit a kislány is nagyon megszeret. Hamarosan a kislány furcsán kezd viselkedni, képzeletbeli barátja sugalmazására ugyanis veszélyesebbnél veszélyesebb "játékokban" vesz részt, így Jessicában egyre erősebbé válik a gyanú, hogy a kedves játékmackó valójában több képzeletbeli barátnál.

A filmet Jeff Wadlow rendezte (Félsz a sötétben?, Ha/ver 2., Felelsz vagy mersz ), illetve a forgatókönyvet is ő írta Greg Erb és Jason Oremland társaságában. A főbb szerepekben DeWanda Wise és Pyper Braun mellett Betty Buckley-t, Tom Payne-t, Veronica Falcónt és Dane DiLiegrót láthatjuk.

Az Imaginary 2024. március 8-án kerül az amerikai mozikba, magyar premierje egyelőre nem ismert.