Itt a Wonka előzetese - kiderül, mi volt a Charlie és a csokigyár előtt

Wonka
Vágólapra másolva!
December 14-én érkezik a mozikba a Wonka, amelyben Timothée Chalamet kelti életre a híres csokigyárost, de a Paul King által rendezett filmben feltűnik még Hugh Grant,Sally Hawkins, Rowan Atkinson és Olivia Colman is. A Wonkához megérkezett az első előzetes. Mutatjuk.
Vágólapra másolva!

Az először 1964-ben, Londonban megjelent Karcsi és a csokoládégyár a fekete humoráról ismert Roald Dahl egyik legnépszerűbb ifjúsági regénye, amelyet már 1971-ben feldolgoztak, ebben Gene Wilder játszotta el a titokzatos és különc csokigyárost, majd 2005-ben Tim Burton is mozivászonra álmodta Dahl regényét, Johnny Depp főszereplésével.

A decemberben a mozikba érkező, a Paddington-filmeket is jegyző Paul King által rendezett, zenés-táncos fantasy Wonka nem szöveghű feldolgozás, sokkal inkább afféle előzményfilm lesz, ebben ugyanis a fiatal Willy Wonkát és a világ leghíresebb csokoládégyárának megnyitása előtti kalandjait követjük majd nyomon. A főszerepet Timothée Chalamet alakítja, akit idén november 2-tól a Dűne 2-ben is láthanak a mozinézők.

A Wonka most befutott traileréből kiderül, hogy az ifjú Wonka olyan csokoládéval kísérletezik, amitől az emberek nem csak dalra fakadnak és táncra perdülnek, de a boldogságtól repülni is tudnak, és hogy fel kell vennie a harcot az édesipart uraló csokimaffiával is, miközben Hugh Grant a mágikus csokigyáros legfőbb munkatársaiként ismert egyik umpa-lumpa szerepében mutatkozik be.