Vadonatúj képsorok érkeztek az új Indiana Jones-fimhez

Indiana Jones és a sors tárcsája
Vágólapra másolva!
Két új kisfilm is érkezett a június 29-től a magyar mozikban is látható Indiana Jones és a sors tárcsája című kalandfilmhez. Az ötödik (és a gyártó Disney beharangozója szerint miden bizonnyal az utolsó) Indiana Jones-film kétségkívül az év egyik legjobban várt filmjének számít. Most egy izgalmas, kétperces jelenetből, valamint az alkotókkal készült rövid riportfilmből lehet még többet megtudni a legújabb Indiana Jones-kalandról.
Vágólapra másolva!

Noha Harrison Ford tavaly betöltötte a nyolcvanadik évét, a kor egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy eljátssza Han Solo mellett a legismertebb karakterét. És a legutóbb az ötödik Indiana Jones-film világpremierjének helyszínén, a cannes-i filmfesztiválon életműdíjat nyert (és azt könnyek között, meghatódva átvevő) színész már az első előzetesek alapján is láthatóan kitűnő formában van.

– mondja Steven Spielberg Fordról egy friss mini-riportfilmben, amelyben megszólal még az új részt rendező James Mangold, az új részben szereplő Antonio Banderas, Boyd Holbrook, illetve Phoebe Waller-Bridge, illetve a friss Oscar-díjas Ke Huy Quan (aki az Indiana Jones és a végzet templomában alakította a bajkeverő kisfiút), egytől egyig fejet hajtva Harrison Ford ikonikus alakítása előtt.

Hogy milyen is lesz az új Indiana Jones-kaland, az egy új kisfilmből is kiderül, ebben Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge keverednek a Jones-mozikból ismerős kalandba:

Az Indiana Jones és a sors tárcsája lesz egyébként az első rész a franchise-ban, amit nem Steven Spielberg rendez, de James Mangold megbízható rendező: készített kitűnő westernt (Börtönvonat Yumába), szintén kiváló sportfilmet (Az aszfalt királyai), sőt, még a képregényadaptációk unalmas világába is friss vért pumpált (Logan – A farkas). A film június 29-én érkezik a hazai mozikba.