Margot Robbie megmutatja Barbie baba álomházát

Barbie
Vágólapra másolva!
Július 20-án érkezik a mozikba a leghíresebb játékbaba, Barbie kalandjait bemutató élőszereplős film, amelyhez most vadonatúj képsorok érkeztek. A Greta Gerwig rendezte Barbie címszereplője, Margot Robbie az Architectural Digest építészeti és lakberendezési szaklapnak mutatta meg Barbie baba "álomházát", amelyhez olyan sok rózsaszínű festéket kellett felhasználni, hogy a forgatás nemzetközi hiányt okozott a pink festékből.
Vágólapra másolva!

– mondja a Barbie babát alakító Margot Robbie az Architectural Digest videójában, amelyből kiderül: először apró makettek készültek a látványtervhez, majd méretarányosan, "emberi lépték" szerint kellett megépíteni a játékbabák otthonait, amelyek egyszerre hatnak szürreálisnak és giccsesnek.

Elvégre a Barbie játékbabáinak kalandjai egy olyan világban játszódnak, ahol mindig süt a nap, minden rózsaszín és csillogó és mindig mindenki mosolyog. A rendező Greta Gerwig elárulja a videóban, hogy a film zenéit is ehhez a látványhoz igyekezett válogatni: minden apró részlet ennek a világnak a mesterkéltségét kell hangsúlyozza. Így aztán az sem meglepő, ha Margot Robbie és a Ken babát alakító Ryan Gosling is a létező legszínpadiasabb módon, ugyanakkor játékbabához illő darabossággal és merevséggel alakítják majd szerepeiket.