Elizabeth Hurley a 21 éves fia kedvéért vetkőzik az új filmjében

Strictly Confidential: az új film, amelyben Elizabeth Hurley egy fiatalabb nővel keveredik kalandokba
Vágólapra másolva!
A magát  a közösségi oldalain 58 évesen, fürdőruhában előszeretettel megmutató Elizabeth Hurley 21 éves fia, Damian rendezői babérokra tör, méghozzá az anyja segítségével: az utómunkálatoknál tartó Strictly Confidential című erotikus thriller főszereplője a brit modell-színésznő, aki merész jeleneteket is magára vállalt a fia kedvéért.
Vágólapra másolva!

Valójában semmi meglepő nincs abban, hogy az 58 éves Hurley erotikus thrillerben szerepel, hiszen a saját fürdőruha-márkáját a közösségi oldalakon sokszor félpucéran reklámozó modell-színésznőtől nem áll távol a meztelenkedés és az erotika. Legutóbb például a 2022 karácsonyára időzített "ünnepi" vígjátékban is igyekezett megmutatni a melleit.

Strictly Confidential: az új film, amelyben Elizabeth Hurley egy fiatalabb nővel keveredik kalandokba Forrás: MSR MEDIA INTERNATIONAL

Most a 21 éves fia, Damian Hurley rendezői bemutatkozásában, a Strictly Confidential című thrillerben vállalt merész jeleneteket, legalábbis a film első trailere alapján (amit itt lehet megnézni). A Damian Hurley által írt és rendezett film szinopszisa szerint a történet középpontjában egy nő áll, akit legjobb barátnőjének öngyilkossága nyomaszt. Amikor a nő elfogadja néhai barátnője családjának invitálását egy egzotikus karibi szigetre, hirtelen a nyomasztó titkok és bűnös erotika világában találja magát, derül ki a gyártó cég oldalán megosztott rövid cselekmény-leírásból.