Szinte meztelenül, alig látszó bikinivel készülnek a hollywoodi színésznők a nyárra - fotók

Charlie's Angels les Anges se dechainent Horizontal
Charlie's Angels les Anges se dechainent CHARLIE'S ANGELS FULL THROTTLE / CHARLIE'S ANGELS 2003 real Joseph McGinty Nichol Cameron Diaz Demi Moore. COLLECTION CHRISTOPHEL © Flower Film / Columbia Pictures (Photo by Flower Film / and COLUMBIA PICTURES / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Hamarosan itt a nyár: a hollywoodi sztárok már meg is mutatták az idei fürdőruhadivatot. Demi Moore, Halle Berry vagy épp Selena Gomez a közösségi oldalaikon pózoltak bikiniben. Nézze meg, mit vesznek fel az amerikai sztárok 2023-ban a strandon!
Vágólapra másolva!

A 60 éves Demi Moore már a kaliforniai strandon készült fotót osztott meg, amelyen leopárd mintás falatnyi bikiniben, a kutyájával pózol:

Az Oscar-díjas (Szörnyek keringője), 56 éves Halle Berry szintén a bikinire esküszik:

Az egykori Disney-gyereksztár, később pornórendezőként is dolgozó, 25 éves Bella Thorne egy szabadtéri fesztiválra gondolta felvenni azt a Hello Kitty-s, horgolt fürdőruhát, amelynek felsője éppen csak a mellbimbóját takarja:

Ennél jóval ízlésesebb az a fehér, egyrészes fürdőruha, amit a modell-színésznő Olivia Culpo vett fel:

Igaz, a 30 éves egykori szépségkirálynő jól tájékozott a fürdőruhákat illetően, mivel rendszeresen pózol a Sports Illustrated magazin bikinis különszámában, persze arra is volt példa, hogy épp e magazin kedvéért vált meg a ruhától és mutatta meg magát teljesen meztelenül.

A szintén Disney-gyereksztárként ismert, 30 éves Selena Gomez szőkére festett hajjal, rikitóan színes bikiniben várja a strandszezont:

Lapozzon, a következő oldalon még több fürdőruhás hollywoodi sztárról nézhet képeket!