Will Smith a Bad Boys 4. részével tér vissza az Oscar-pofon után - videó

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Vágólapra másolva!
Instagramon közzétett közös videóban jelentették be Will Smith és Martin Lawrence a Bad Boys negyedik részét.
Vágólapra másolva!

A Sony Pictures időközben megerősítette a The Hollywood Reporter és a Variety szaklapok értesülését, miszerint az akcióvígjáték folytatása az 54 éves Smith és az 57 éves Lawrence főszereplésével még gyártás előtti szakaszban van.

A negyedik rész forgatására Adil El Arbi és Bilall Fallah belga rendezőket szerződtették, akik a 2020-as Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk-at is rendezték.

Producerként Jerry Bruckheimer (A Karib-tenger-kalózai, Top Gun) csatlakozott a csapathoz.


A Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) rendőrduó kalandjairól szóló első Bad Boys-film 1995-ben jelent meg, a folytatás 2003-ban érkezett, mindkét filmet Michael Bay rendezte.

Will Smith tavaly nagy felháborodást keltett azzal, hogy a tavaly március 27-i Oscar-gálán arcul ütötte színésztársát, Chris Rockot, aki a felesége, Jada Pinkett Smith rovására sütött el egy ízléstelen viccet.

A díjátadón egyébként Will Smith kapta meg a legjobb színész Oscar-díját a Richard király című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. A történtek nyomán azonban tíz évre eltiltották az amerikai filmakadémia rendezvényeiről.