A legszexibb színésznőkkel érkezik Robert Redford fesztiválja

71st Emmy Awards - Arrivals GettyImageRank3 emmytnt
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22: Emilia Clarke attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az előző két év koronavírus-járvány miatti virtuális fesztiváljai után csütörtökön ismét a hagyományos formában kezdődik meg a utahi Park Cityben a legnagyobb amerikai független filmmustra, a Sundance Filmfesztivál.
Vágólapra másolva!

A tíznapos programban több mint száz filmalkotás debütál. Számos film foglalkozik a világ aktuális kérdéseivel és a kisebbségekkel. Három film az iráni nőkről szól (a The Persian Version, a Joonam és a Shayda), de bemutatnak két őslakosokkal foglalkozó produkciót (Twice Colonoized és Bad Press) és a nők jogaival és szexualitásával foglalkozó dokumentumfilmet is (The Disappearance of Shere Hite).

Látható majd Jonathan Majors a Magazine Dreams című filmben, Emilia Clarke a Pod Generation című produkcióban, Daisy Ridley a Sometimes I Think About Dying című filmben és Anne Hathaway is, aki az Eileen című drámában szerepel, amely a hatvanas években játszódik egy massachusetts-i fiatalkorúak börtönében.

A fesztivál közönsége a Bridgerton című népszerű sorozat színészét, Phoebe Dynevort is megnézheti a Fair Play című thrillerben Alden Ehrenreich partnereként.

Emilia Clarke Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison


A fesztiválon vetítik olyan hírességek portréfilmjeit, mint Michael J. Fox, Little Richard, Stephen Curry, Judy Blume és Brooke Shields.

A koronavírus-járvány miatt a fesztivál néhány rendezvényére és összejövetelére csak oltási igazolvánnyal és negatív teszttel lehet belépni.

Az előző két év kedvező hibrid-fesztiválos tapasztalataira építve január 24-től öt napon át számos alkotást online is hozzáférhetővé tesznek. A Sundance Filmfesztivált január 19. és 29. között rendezik meg Park Cityben.