Javier Bardem filmjével versenyez a magyar Oscar-nevezett

'Loving Pablo' - Madrid Premiere Javier Bardem Loving Pablo Madrid Penélope Cruz Photo Call Spain ENTERTAINMENT 2018 celebrities ART PHOTOCALL Arts Culture and Entertainment actors cinema film industry movie Madrid Photocall
Javier Bardem attends the 'Loving Pablo' movie Photocall at Callao Cinema in Madrid on March 7, 2018 (Photo by Gabriel Maseda/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Spanyolország a Javier Bardem főszereplésével készült El buen patrón (A jó főnök) című fekete komédiával nevez a legjobb nemzetközi film Oscar-díjára.
Vágólapra másolva!

- írja a Deadline.com. A Cohen Media Group által készített spanyol nyelvű fekete komédia azt vizsgálja, hogyan élnek vissza egyesek a hatalommal kapcsolataikban, és ezt az elkövető szemszögéből teszi.

Javier Bardem Forrás: NurPhoto/Gabriel Maseda/NurPhoto/Gabriel Maseda


Bardem elmondta, hogy a szerep megformálását olyan emberek viselkedésének megfigyelésével és tanulmányozásával alapozta meg, mint Harvey Weinstein, akit a társadalom ünnepelt intelligenciája és üzleti érzéke miatt egészen addig, amíg ki nem derült, hogyan élt vissza a hatalommal.

A filmet először a San Sebastián-i Filmfesztiválon mutatták be, majd látható volt a Zürichi Filmfesztiválon és a BFI London Filmfesztiválon.