A Bond-filmek legjobb nyitóhétvégi bevételét hozta a Nincs idő meghalni

CRAIG, Daniel
London, 2021. szeptember 28. Daniel Craig brit színész a Nincs idő meghalni (No Time To Die) című filmje világpremierjén a londoni Royal Albert Hallban 2021. szeptember 28-án. A 25. James Bond-filmet szeptember 30-tól vetítik a brit mozik. MTI/EPA/Neil Hall
Vágólapra másolva!
Daniel Craig utolsó James Bond-filmje 21 millió fontot forgalmazott a brit és az ír mozikban a hétvégén, amivel a James Bond-filmek legjobb nyitóhétvégi bevételét hozta az Egyesült Királyságban - adta hírül a BBC.
Vágólapra másolva!

A Nincs idő meghalni című film nyitóhétvégi bevételei magasabbak, mint a 2012-ben bemutatott Skyfall és a 2015-ben bemutatott Spectre számai, előbbi 20,2 millió, utóbbi 19,8 millió fontot forgalmazott nyitóhétvégéjén. Ez a két film áll a brit mozis jegyeladási lista második és harmadik helyén - közölte a mozis jegybevételeket követő Comscore.


A Nincs idő meghalni című film forgalmazását a brit mozi történetében a legszélesebb körben kezdték el: az Egyesült Királyságban és Írországban csütörtökön 772 filmszínházban válthatták rá jegyet a nézők.

A Skyfallt kilenc éve 587 moziban mutatták be.


A Universal Studios most az észak-amerikai piacra figyel, ahol október 8-án fogják bemutatni a Nincs idő meghalni című filmet.