A The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag érdekelte a legtöbb magyar nézőt a hétvégén

THE SUICIDE SQUAD (2021) movie cinema filmstill film still action Horizontal panoramic FILM
THE SUICIDE SQUAD 2021 de James Gunn Margot Robbie. d'apres le comic book (bande dessinee) de John Ostrander based on the comic book by John Ostrander COLLECTION CHRISTOPHEL © DC Comics - DC Entertainment - Warner Bros. - Atlas Entertainment action (Photo by DC Comics - DC Entertainment - W / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
James Gunn rendhagyó szuperhősfilmje, a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag érdekelte a legtöbb magyar nézőt a hétvégén: a film nyitóhétvégéjén, augusztus 5. és 8. között több mint 40 ezer jegyet adtak el rá a hazai filmszínházakban.
Vágólapra másolva!

– írtuk nemrég kritikánkban, s bár a film nem indult rosszul a magyar mozikban, kicsi a valószínűsége, hogy ez lesz a nyár legnézettebb alkotása. Legalábbis a nyitóhétvége adatai alapján: James Gunn filmje ugyanis most 43 456 nézővel nyerte a hétvége sikerlistáját, de korábban (július 8-án) ennél lendületesebben indított például a Budapesten forgatott Fekete Özvegy (90 988), de a legutóbbi hétvégén a Dzsungeltúra is (52 649).

Gunn filmje ennek ellenére 13,5 százalékot javított a top10, és 7,3 százalékot a teljes hazai összkínálat eredményein – derül ki a Filmforgalmazók Egyesülete friss adatsorából.

A hétvége második helyén a Dzsungeltúra végzett a magyar sikerlistán (35 780 nézővel), a harmadik helyen az Idő áll (18 113 ).

A nyár eddigi legnézettebb alkotása a Fekete Özvegy, amely jelenleg az ötödik a magyar toplistán (7 754 nézővel), a bemutatása óta eltelt 5 hétben eddig 246 878 jegyet adtak el rá.