Halle Berry is szerepel Emmerich új űrkatasztrófa-filmjében

Halle Berry dekoltázsa a torontói filmfesztiválon a Kings premierjén.
Vágólapra másolva!
Halle Berry is játszik Roland Emmerich Moonfall című új űrkatasztrófa-filmjében.
Vágólapra másolva!

Az Oscar-díjas színésznő egy volt űrhajóst alakít, aki a NASA igazgatójaként száll szembe a katasztrófával, amit az okoz, hogy a Hold letér a földkörüli pályájáról. A film másik főszerepét Josh Gad játssza: azt a zseniális tudóst személyesíti meg, aki a katasztrófára figyelmeztet.

Halle Berry a torontói filmfesztiválon a Kings premierjén. Forrás: celebmafia

Emmerich ősszel kezdi a forgatást Montrealban.

A forgatókönyvet a 2012 című filmjét is jegyző Harald Kloserrel írja, és Spenser Cohen is segít nekik, aki korábban a Kihalás című sci-fin is dolgozott.


- írta a Variety.com.

Emmerich legutóbb vetített második világháborús drámája, a Midway világszerte 141 millió dolláros (45 milliárd forintos) jegybevételt hozott. A produkció így pénzügyileg nem volt sikeres, mivel százmilliós költségvetésből forgatták.

A rendező korábban számos nagysikerű akciófilmet és sci-fit készített, köztük A függetlenség napja, a Holnapután és Az elnök végveszélyben című produkciókat.


Berryt legutóbb a John Wick: 3. felvonás - Parabellum című akciófilmben láthatta a közönség. A színésznő a közelmúltban fejezte be első rendezését, a Bruised című sportdrámát, amelyben a főszerepet is eljátszotta.