Russell Crowe könyörtelen maffiózót alakít egy amerikai thrillerben

2020.05.14. 11:36

Az Oscar-díjas Russell Crowe kapta a könyörtelen maffiózó szerepét a Paramount új thrillerében, amely Jacques Audiard cannes-i nagydíjas A próféta című filmje nyomán készül.

Az American Son című filmet a Variety.com értesülése szerint Andrew "Rapman" Onwubolu rendezi, a forgatókönyvet pedig Dennis Lehane írja. A színész-rendező Rapman a Blue Story című filmje után kapta a felkérést a Paramounttól.
Az American Son főhőse a könyörtelen maffiózó (Russell Crowe) befolyása alá kerül a börtönben. Miközben felépíti saját bűnbandáját, mentorát sem kíméli, és kivívja helyét az olasz és orosz maffia mellett.

Russell Crowe a Gladiátor című film forgatásánForrás: Collection Christophel/© DreamWorks SKG / Universal Pictures / Scott Free Productions/Dreamworks Skg / Universal Pictu


A Paramountnál már keresik a főszereplőt, a válogatás hamarosan el is kezdődik.
Audiard a 2009-es cannes-i filmfesztiválon kapta meg a zsűri nagydíját A prófétá-ért, amit később Oscar-díjra is jelöltek.Crowe legújabb filmjét, az Unhinged című thrillert július 1-jén kezdik forgalmazni Észak-Amerikában, ahol ezzel a produkcióval nyílnak meg a mozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKK