A Három tánc és Halász Glória rendező is Tel-Avivba mennek

Vágólapra másolva!
A Három tánc című dokumentumfilmet március 14-én vetítik az idén tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő EPOS International Art Film Festival keretében Tel-Avivban, Izraelben, Halász Glória, a film rendezője pedig az izraeli versenyprogram zsűritagjaként kapott meghívást a fesztiválra. 
Vágólapra másolva!

A vetítések helyszíne a Tel Aviv Museum of Art (Tel-avivi Művészeti Múzeum) lesz, ahol az ország legnagyobb és a világ egyik legjelentősebb modern művészeti gyűjteménye található.

A Három tánc korábban látható volt a Dance on Camera Festivalon a New York-i Lincoln Centerben, az Asolo Art Film Festival keretében Olaszországban, a GZDOC Guangzhou International Documentary Film Festivalon Kínában és a Dance Camera West-en Los Angelesben.

A Három tánc című egész estés dokumentumfilm a Magyar Táncművészeti Egyetem klasszikus balettet tanuló fiú diákjainak három generációján, az I., V. és IX. évfolyamos Ulrich Marcell, Mezei Ábel és Kóbor Demeter történetén keresztül mutatja be az iskolába kerüléstől a balett művésszé válásig vezető utat.