A Bad Boys nyerte a Super Bowl "sújtotta" hétvégét

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Vágólapra másolva!
A Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk maradt az élen a hétvégén a kasszasikerlistán az észak-amerikai mozikban, az akciókomédiára 17,5 millió dollár értékben váltottak jegyet, a bemutató óta már 148 millióért.
Vágólapra másolva!

A Super Bowl "sújtotta" hétvége hagyományosan gyenge az amerikai és kanadai mozikban, az idei 85 millió dolláros bevétel azonban a második legrosszabb az elmúlt 15 évben.

A hétvége premierfilmjei nagyot buktak, az 50 millió dollárból forgatott Rhythm Section akciódráma mindössze 2,8 millió dollárt hozott, ami csak a 10. helyhez volt elegendő még ezen a lagymatag hétvégén is.

A Jancsi és Juliska című Grimm-mesét feldolgozó Gretel and Hansel a negyedik helyen indított hatmillió dolláros bevétellel, ami viszont nem rossz ahhoz képest, hogy csak ötmillió dollárba került.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk Forrás: intercom

A Rosszfiúktól messze lemaradva, 9,6 millió dollárral végzett a második helyen az 1917 című első világháborús eposz, amelyre világviszonylatban már 249 millió dollárért váltottak jegyet.

A Dolittle, az állatokkal beszélni tudó doktor történetének legújabb, 180 millió dollárból készült filmváltozata lett a hétvége harmadik helyezettje, de csak 7,7 millió dollárral, s bár külföldön valamivel jobb a fogadtatása, nagy az esélye arra, hogy ráfizetéses maradjon.


A hétvége ötödik helyéért a Jumanji - A következő szint és az Úriemberek küzd egyaránt 6 millió dollárra becsült bevétellel.