Tiffany Haddish Budapesten csatlakozhat Nicolas Cage filmjéhez

City of Hope Gala 2018 health charity Horizontal HEADSHOT
US comedian Tiffany Haddish attends the City of Hope Gala 2018 in Santa Monica, California, on October 11, 2018. (Photo by LISA O'CONNOR / AFP)
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Budapesten forog Nicolas Cage The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című új filmje, amiben a sztár saját magát játssza. A filmhez most csatlakozott Tiffany Haddish (A bűn királynői, Mint egy főnök) is, aki egy kiugrott kormányügynököt játszik majd, ő állítja csatasorba Cage karakterét Pedro Pascal ellen. 
Vágólapra másolva!

A filmben Cage éppen szerepet kap egy Quentin Tarantino-filmben, de közben kamasz lányával feszültté vált kapcsolatát kell valahogy rendeznie. Hatalmas adósságai vannak, és hogy törleszteni tudja őket, fellép egy mexikói milliárdos születésnapi partiján, aki nagy rajongójaként egymillió dollárt
kínál neki.

Cage-nek végül nincs más választása, mint hogy együttműködjön az amerikai kormánnyal, hogy valahogy kimásszon a csávából - írta a filmről korábban az MTI.

Pedro Pascal már bizonyítottan Budapesten van, Návai Anikó szerint pedig Nicolas Cage is megérkezett már.

A film forgatókönyvét Tom Gormican és Kevin Etten írta, és a rendezői székben is Gormican ül majd, akinek ez lesz a második rendezése a 2014-ben bemutatott Csajkeverők után. Cage saját Saturn Films produkciós cégén keresztül producere is lesz a készülő filmnek Mike Nilon és Kevin Turen társaságában.