Előzetes érkezett az Oscar-díjas Charlie Kaufman új filmjéhez

film Horizontal
US screenwriter and film director Charlie Kaufman poses for photographers after being awarded with the Crystal Globe Award for Outstanding Artistic Contribution to World Cinema during the closing ceremony of the 51th Karlovy Vary International Film Festival (KVIFF) in Karlovy Vary on July 09, 2016. (Photo by Michal Cizek / AFP)
Vágólapra másolva!
Megérkezett az első előzetes Charlie Kaufman A befejezésen gondolkozom című filmjéhez, ami a Netflixre érkezik majd szeptember 4-én. 
Vágólapra másolva!

Az Egy makulátlan elme örök ragyogása Oscar-díjas forgatókönyvírója, Charlie Kaufman rendezése Iain Reid elismert regényén alapul, amiben - a hivatalos szinopszis szerint -

Miközben egy hóvihar fogságba ejti őket a farmon Jake anyja (Toni Collette) és apja (David Thewlis) társaságában, a fiatal nő elgondolkozik azon, amit eddig megtudott és megértett a barátjáról, önmagáról és a világról.

Charlie Kaufman korunk egyik legünnepeltebb forgatókönyvírója: olyan filmeket írt, mint A John Malkovich menet és az Adaptáció, rendezőként pedig a Kis-nagy világ és az Anomalisa című filmeket készítette.