Újra magyar mozivásznon a Jurassic Park, A keresztapa és az Indiana Jones

Vágólapra másolva!
A veszélyhelyzet megszüntetésével összhangban újranyit a Pólus Mozi is, áll a közleményükben. Az első hetek kiemelt programjai közt a közelmúlt sikerfilmjei mellett különlegességek: koncertfilmek és filmtörténeti klasszikusok is helyet kapnak.
Vágólapra másolva!

A XV. kerületi Pólus Mozi a június 26-i újranyitást követő hetekben széles programkínálattal várja vissza a mozirajongókat. A Pólus Mozi nyitóhetében összesen 24 filmből választhatnak a nézők, amelyek közt egyaránt megtalálhatók a tavalyi és az idei év népszerű premierfilmjei, mint a Bloodshot, A láthatatlan ember, a Joker, a Tőrbe ejtve és az Úriemberek.

Látható lesz a Queen legendás, 1986-os budapesti Népstadion-koncertjéről készült mozifilm, Jimi Hendrix 1969-es woodstock-i zárókoncertje, a Depeche Mode Spirits in the Forest 2019-es koncertfilmje és a The Beatles 1964-es klasszikusa, A Hard Day's Night – Egy nehéz nap éjszakája digitálisan felújított változata.

Jurassic Park Forrás: Pólus Mozi

A koncertfilmek mellett a Pólusban rövid időre visszatér a mozivászonra a Bohém rapszódia, a Freddie Mercuryról készült életrajzi dráma, amely 2018-ban az év legnézettebb filmje volt Magyarországon.

Olyan örökbecsű és kultikussá vált, ám mozikban ma már alig vagy egyáltalán nem hozzáférhető remekműveket vetítenek, mint A keresztapa (1972), A cápa (1975), az Apokalipszis most (1979), az Indiana Jones - Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), a Vissza a jövőbe (1985), a Jurassic Park (1993) vagy az idén húszéves Gladiátor (2000).