Második magyar hétvégéjén is tarolt a Jégvarázs 2. a mozikban

Jégvarázs 2.
Vágólapra másolva!
Alig változott valamit a magyar mozis sikerlista az előző hétvégéhez képest – legalábbis ami a dobogós helyeket illeti. Továbbra is a Jégvarázs 2. érdekelte a legtöbb magyar nézőt, de a második és harmadik helyen sem volt változás, viszont felkerült a top 10 közé három premierfilm is.
Vágólapra másolva!

Parádés múlt heti nyitánya után is vezet a Jégvarázs 2. a magyar mozikban, november 28. és december 1. között újabb 105 586 nézője volt, s két hétvége alatt összesen 300 025 jegyet adtak el rá.

A második helyen álló, november 14-én bemutatott Az aszfalt királyai nézőszáma csak mintegy ötöde a Disney-animáció eredményének: a harmadik hétvégéjén 21 472 nézőt érdekelt a megtörtént eseményeket felelevenítő autóversenyzős film. A harmadik helyen álló, negyedik hétvégéjét záró Múlt karácsony pedig ezúttal 15 111 nézőt érdekelt.

November utolsó (és december első) hétvégéjén három premierfilm is feljutott a legnépszerűbb 10 közé: a legújabb Charlie angyalai 11 689 nézővel a negyedik, a Lidérces mesék éjszakája 9 425 eladott jeggyel az ötödik, míg Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című filmje 3 170 nézővel a kilencedik a magyar mozis sikerlistán.