Nicolas Cage élete legtesthezállóbb szerepét játszhatja el

Nicolas Cage a Mandy-ben
Vágólapra másolva!
Nicolas Cage önmagát játszhatja egy róla szóló meta-drámában, a The Unbearable Weight of Massive Talent-ben (A komoly tehetség elviselhetetlen súlya). 
Vágólapra másolva!

A cselekményről annyit tudni, hogy Cage egy Tarantino-filmben szeretne benne szerepet kapni, és meggyűlik a baja tinédzser lányával is.

Az adósságban úszó színészt egy mexikói milliárdos próbálja rávenni egy szerepre, ám kiderül róla, hogy hírhedt drogbáró, aki épp egy elnökjelölt lányát rabolta el, így Cage-nek a CIA megbízásából kell kémkednie utána.

Nicolas Cage a Mandy-ben Forrás: Jameson CineFest

A Lionsgate filmjét Tom Gormican és Kevin Etten írták, előbbi pedig rendezi is. Nicolas Cage az idei Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon személyesen is mesélt az életéről, cikkünk itt olvasható:

Nicolas Cage magyar gulyástól pörgött fel Torockón - videó

A 18. alkalommal megrendezett Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál fő díszvendége idén Nicolas Cage: a színész egy életműdíj átvétele után végigülte a kolozsváriakkal az Ál/arc-ot, majd Bonchidára is elkísérte legújabb filmjét, a Mandy - A bosszú kultuszá-t egy szabadtéri vetítésre a Bánffy-kastélyhoz (ahol megint nézte magát a vásznon két órán keresztül), és egy mesterkurzusba is belement, amin másfél órán keresztül faggatták a karrierjéről, ő pedig tisztességgel helytállt.