Megérkezett Tenki Réka vígjátékának plakátja - fotó

Mimi filmforgatás Tenki Réka A Mimi című film forgatásának sajtónapja a pasaréti téri templomban
Tenki Réka és Básti Juli a forgatáson
Vágólapra másolva!
December elején érkezik a mozikba a Coming Out-ot és a Poligamy-t jegyző Orosz Dénes legújabb romantikus komédiája. Megjelent a Seveled plakátja, melyen a film főszereplői – Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli – láthatók.
Vágólapra másolva!

A Seveled főszereplője a kritikus Gergő (Mészáros Béla), aki egy igazán furcsa hazugsággal próbálja meg boldoggá tenni az unokára vágyó, súlyos szívbeteg édesanyját. Hogy teljesítse Emma néni (Básti Juli) vágyát, Gergő bemutatja neki öthónapos terhes szomszédját, Sacit (Tenki Réka), és azt hazudják, a lány az ő gyermekét hordja a szíve alatt. A történet akkor kezd bonyolódni, amikor az anyuka hirtelen gyógyulni kezd, a fiataloknak pedig tovább kell játszaniuk a szerelmespárt.

Forrás: Intercom

A forgatókönyvet Orosz Dénes és Várady Zsuzsi írták, az operatőr pedig a rendező egyik állandó partnere, Fillenz Ádám volt. A Seveled produceri feladatait Tőzsér Attila, Orosz Dénes és Ferenczy Gábor látta el. A romantikus vígjáték további szerepeiben olyan művészeket láthatunk, mint Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pogány Judit, Mátray László és Luca Bercovici.

Éretlen kritikusról és anyatigris sztriptíztáncosról szól az új magyar film

Újra forgat a Poligamy és a Coming out rendezője, Orosz Dénes, ezúttal is romantikus vígjátékot, főszerepben Mészáros Bélával, Básti Julival és a Testről és lélekről színésznőjével, Tenki Rékával. A Mimi forgatására az Origo is kilátogatott, ahol megkérdeztük az alkotókat, milyen lesz az éretlen filmkritikus és a felelősségteljes sztriptíztáncosnő románca.

A Nemzeti Filmalap támogatásával készült komédia december 5-én kerül a hazai mozikba.