Jennifer Lopez sztriptíze érdekelte a legtöbb magyar nézőt

a wall street pillangói
Jennifer Lopez A Wall Street pillangói c. filmben
Vágólapra másolva!
Kicsivel több mint 50 ezer eladott jeggyel A Wall Street pillangói című, megtörtént eseményeken alapuló bűnügyi film szerezte meg a magyar mozis sikerlista első helyét - derül ki a Filmforgalmazók Egyesülete friss adataiból.
Vágólapra másolva!

Jól indított a magyar mozikban a gazdag New York-i férfiakat megsápoló sztriptíztáncosnőkről készített A Wall Street pillangói. A többek között Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles és Cardi B nevével fémjelzett filmet 50 221-en látták szeptember utolsó hétvégéjén (74 840 598 forintos bevétel mellett).

Az előző hétvégén 40 ezres nézőszámmal az első helyre érkező Ad Astra – Út a csillagokba így visszaszorult a második helyre, a bemutatását követő második hétvégén 24 838-an nézték meg.

Az Az: Második fejezet viszont négy hét óta dobogós: a korábban két hétvégéig első horrorfolytatás legutóbbi 11 161-es nézőszáma még mindig elég volt a harmadik helyre.

A magyar top10 többi filmje már nem érte el a tízezres látogatószámot a hétvégén (az ötödik Rambo-film például 9 280-al a negyedik).