Megérkezett az előzetes Martin Scorsese legújabb gengszterfilmjéhez

the irishman
Vágólapra másolva!
A Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci főszereplésével forgatott, Frank Sheeranról szóló életrajzi maffiafilm szeptember 27-én mutatkozik be az 57. New York-i Filmfesztiválon, a mustra nyitófilmjeként. 
Vágólapra másolva!

A fesztivál után Scorsese legújabb gengszterfilmje november elején kerül észak-amerikai moziforgalmazásba, majd a Netflix streamingkínálatába.

A nagy amerikai moziláncok ugyanis komolyan lobbiztak a gyártó-forgalmazó Netflixnél, hogy a fokozott érdeklődésre való tekintettel a szokásos széles terjesztésben mutathassák be a filmet, amely az ír bérgyilkos, Frank Sheeran történetén keresztül enged bepilantást a maffia világába.

Az AP amerikai hírügynökségnek adott korábbi interjújában Scorsese azt mondta, hogy a Netflix volt az egyedüli, amely hajlandó volt finanszírozni ambiciózus filmjét, amely Charles Brandt Hallom, szobafestő vagy című bestsellerén alapul.

- közölte Scorsese.

A filmet már csak azért is nagy várakozás előzi meg, mert a több évtizedet átölelő film szereplői (például Robert De Niro és Al Pacino) fiatalító látványeffektusok segítségével évtizedekkel fiatalabbnak látszik majd egyes jelenetekben.