Jól kezdett a magyar mozikban az Az: Második fejezet

Az: Második fejezet (James Ransone, Bill Skarsgard, Jessica Chastain és Isaiah Mustafa)
Vágólapra másolva!
Elvitte a hétvégét a magyar mozikban az Az: Második fejezet. A bohócos horror második felvonását több mint 100 ezren látták a premierhétvégén, többen, mint az első részt két évvel ezelőtti bemutatkozásakor.
Vágólapra másolva!

Miközben az észak-amerikai piacon a Stephen King regényéből készült Az második felvonásának eredményei elmaradtak az első rész rekordjától, Magyarországon sokkal jobban indított a bohócos horror befejezése. Az Az: Második fejezet szeptember 5. és 8. között 100 238 magyar nézőt érdekelt, ami közel 20 ezer eladott jeggyel magasabb szám az Az két évvel ezelőtti bemutatkozásának eredményénél (82 129 néző).

Az Az: Második fejezet 3 hét után taszította le a trónról Quentin Tarantino kilencedik filmjét a hazai sikerlistán: a Volt egyszer egy... Hollywood 22 446 nézővel lett a második a hétvégén. Tarantino filmje így is hatalmas siker a magyar mozikban: össznézőszáma megközelíti a 300 ezret (294 138), és már a múlt héten a Volt egyszer egy... Hollywood lett a legnézettebb Tarantino-opus a magyarországi filmszínházakban.

A harmadik helyen továbbra is a Jó srácok áll (18 169 néző).