Star Wars-kiállítás nyílik a Bálnában

Star Wars: The Last Jedi Cinema episode VIII science fiction action adventure WOMAN laser sword initiation jedi Rey
Star Wars: The Last Jedi Year : 2017 USA Director : Rian Johnson Daisy Ridley. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Szeptember 15-től december 31-ig látható a Bálna Budapestben a The Fans Strike Back - Csillagok háborúja című kiállítás, amit a szervezők közleménye szerint a magyarországi bemutató 40. évfordulója, illetve a decemberben érkező 9. epizód, a Skywalker kora bemutatásának alkalmából rendeznek meg. 
Vágólapra másolva!

A Daniel Prada és a LetsGo Company által összeállított, több mint 600 eredeti darabból álló kollekció 10 kamionnal érkezik egyenesen Párizsból Budapestre, a Bálnába.

A kiállítás autentikus környezetben, közel 1500 négyzetméteren vezeti végig a látogatókat a sorozat cselekményén.

A tárlat elemei hivatalos és gyűjtői darabok, illetve profi művészek és szakemberek egyedülálló munkái. A kiállításon különleges audiovizuális effektek is felelevenítik a Csillagok háborúja ikonikus világát.

A Csillagok háborúja – The Fans Strike back kiállítás különlegessége a több űrhajóból álló virtual reality élménysarok és a Jedi kiképző ring. A virtual reality teremben több űrcsatát is átélhetnek a látogatók, majd az izgalmakat egy igazi űrbárban pihenhetik ki. A közlemény szerint

Találkozhatunk a filmből jól ismert - Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és további sok más főszereplő és szereplő - életnagyságú figurájával, megcsodálhatunk százharminc limitált kiadású figurát, és több mint harminc ember méretű páncélzatot is.

A látogatók megtekinthetnek egy mitikus fegyverekből álló kollekciót, de a kézi készítésű diorámák és sisakok is lenyűgözőek. A kiállítás green box fotóstúdiójában a választott kedvenccel fotókat lehet készíteni.