Már nem az Avatar minden idők legsikeresebb filmje

19 érdekesség, amit tudnod kell a Bosszúállók: Végjátékról
Vágólapra másolva!
A Marvel szuperhős-univerzumának legnagyobb jegybevételét érte el a hétvégén a Bosszúállók: Végjáték című film. A produkció globális 2,79 milliárd dolláros (808 milliárd forintos) bevételével minden idők legnagyobb kasszasikerévé vált.
Vágólapra másolva!

A Bosszúállók: Végjáték a hétvégén újabb 1,5 millió dollárt (434 millió forintot) keresett eddigi bevételeihez,

ezzel hivatalosan is túlszárnyalta az Avatar-t, amely 2015 óta 2,788 milliárd dollárral (807,2 milliárd forinttal) tartotta a legnagyobb jegybevételű film címét.


A 22 Marvel-szuperhősfilm végére pontot tevő Bosszúállók: Végjáték-ban a közönség olyan közkedvelt szuperhősöket láthat, mint Vasember, Thor és Fekete özvegy.

A film a tavaly bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború történetét folytatja, amelynek végén számos Marvel-hős vált porrá. A Végjátékban a túlélők a szupergonosz Thanos életére törnek. Főszereplői között van Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Scarlett Johansson.


A csaknem háromórás, Joe Russo, Anthony Russo rendezésben forgatott film ragyogó kritikákat kapott, a véleményeket összegző Rotten Tomatoes honlapon jelenleg is 94 százalékos a pozitív tetszési indexe.