A Csaló csajok megszorongatták a Bosszúállókat

Csaló csajok (Rebel Wilson és Anne Hathaway)
Vágólapra másolva!
A Bosszúállók: Végjáték végzett ismét az első helyen a magyar mozis sikerlistán. Az április végén bemutatott szuperhősfilm még mindig több mint 60 ezer embert érdekelt a hétvégén, de csak pár százzal többet, mint a frissen debütált Csaló csajok - derül ki a Filmforgalmazók Egyesülete adataiból.
Vágólapra másolva!

A Bosszúállók-film 3 hétvége alatt óriási érdeklődés mellett (eddig 726 889 néző) átlépte az egymilliárdos bevételt (pontosan: 1 147 955 310 forint). A legutóbbi hétvégén 66 323 nézővel megőrizte első helyét a magyar toplistán, de a frissen bemutatott Csaló csajok majdnem letaszította a trónról. A Riviéra vadorzói és a Dajkamesék hölgyeknek női remake-je ugyanis 66 050 nézőt érdekelt – a két film látogatószáma közötti különbség: 273.

A szintén premierfilm, élőszereplős Pokémon-mozi, a Pikachu, a detektív viszont már csak 31 361 nézővel futott be a harmadik helyre.

A Csaló csajok és a Pikachu mellett még egy premierfilm került a legnézettebb 10 közé: a Brightburn – A lángoló fiú 9 809 eladott mozijeggyel lett az ötödik a magyar sikerlistán.