Danny DeVito a diósjenői halastónál forgatja legújabb filmjét - fotó

'Dumbo' Canadian Premiere GettyImageRank1 bestof topix
TORONTO, ONTARIO - MARCH 18: Actor Danny DeVito attends the 'Dumbo' Canadian Premiere held at Scotiabank Theatre on March 18, 2019 in Toronto, Canada. George Pimentel/Getty Images for Disney Studios/AFP
Vágólapra másolva!
A Vasárnapi Bors szerint legutóbb Diósjenőn forgatták a Harry Haft című filmet, amit az Esőember és a Jó reggelt, Vietnam! Oscar-díjas rendezője, Barry Levinson készít (aki nemrég adott teltházas mesterkurzust Budapesten a Filmalap Fast Forward Programjának keretében). A címszereplő Ben Foster lesz, de ezen a forgatási helyszínen a lap szerint Danny DeVito jeleneteit forgatták. 
Vágólapra másolva!

A Vasárnapi Bors szerint két napra bérelték ki a diósjenői halastavat, eredetileg pedig Ócsán forgattak volna. Mint írják, pár stábtag erre a két napra a Békástó Panzióban szállt meg, viszont DeVitót valószínűleg ekkor is Budapest valamelyik szállodájába vitték aludni.

- idéz a lap egy helyi lakost.

Az éjszakai forgatás Forrás: Bors

A Harry Haft igaz történeten alapuló, életrajzi film: egy Auschwitz-túlélő ökölvívóról szól, aki a haláltáborban a többi fogollyal harcolt, traumája azonban még a világháború után is sokáig kísértette.