Kedvezményes áron térnek vissza a mozikba az év legjobb magyar filmjei

Vágólapra másolva!
2019. április 22-én a budapesti Corvin moziban díjátadó gálával nyílik az 5. Magyar Filmhét. Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera az az öt művész, akinek pályáját a Magyar Filmakadémia Egyesület idén először életműdíjjal méltatja. Az ünnepélyes esemény után a Zsigmond Vilmosról készült utolsó portréfilm, a Fényképezte Zsigmond Vilmos című alkotást láthatja a közönség. 
Vágólapra másolva!

Április 22-27. között az 5. Magyar Filmhéten a 2018. január 1. – december 31. között mozi és televízió forgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott, és a Filmhétre benevezett filmeket nézheti meg a közönség hét kategóriában - játékfilm, tévéfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film. Idén először a televíziós sorozatok is bekerültek a Filmhét kínálatába. Immár nyilvános az esemény programja.

Az 5. Magyar Filmhéten a kísérő programokkal együtt 203 alkotást vetítenek majd a Corvin moziban, köztük 21 nagyjátékfilmet nézhet meg idén a közönség, többek között olyan alkotásokat, mint a BUÉK, az Egy nap, a Valami Amerika 3. vagy az X - A rendszerből törölve.

A televíziós forgalmazású filmek - tévéfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film és televíziós sorozatok – ingyenesen, a mozifilmek pedig kedvezményes 500 Ft-os áron tekinthetők majd meg. Jegyek április 15-től válthatóak.