Máris óriási siker Dobó Kata vígjátéka, a Kölcsönlakás

2019.02.15. 14:35

A Dobó Kata rendezésében készült Valentin-napi romantikus vígjáték első nézettségi eredményei máris azt jelzik, hogy hatalmas siker van készülőben. A keddi gálapremier után elkezdődtek az országos vetítések, és ma délelőttre elkészültek az első összesítések is: már több mint 15 ezer néző volt kíváncsi az egy lakásban, egy nap alatt lezajló sok-sok megcsalási és szerelmi kísérletre, és a hétvége még csak ezután jön.

Az elérhető adatok alapján ez máris fantasztikus eredmény: az utóbbi évek magyar filmjeinek nyitása során ugyanennyi idő alatt kevesebben vettek jegyet olyan későbbi nagy sikerekre, mint például a Megdönteni Hajnal Tímeát, A Viszkis vagy a Pappa Pia.
Úgy tűnik, a magyar filmesek még mindig romantikus vígjátékokkal tudnak a legnépszerűbbé válni, és a Kölcsönlakás folytatja ezt a hagyományt.

A jegyelővételekből már most látszik, hogy a hétvégén mindenütt zsúfolásig fognak telni a mozik; az egyre szaporodó nézői visszajelzések is azt bizonyítják, hogy rengeteg nevetés vár azokra, akik jegyet váltanak a Szabó Simon, Oroszlán Szonja, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Haumann Máté, Balla Eszter, Fehér Tibor, Kopek Janka és Ganxsta Zolee főszereplésével készült vígjátékra.

A filmről korábban itt írtunk: