Gwyneth Paltrow-t cserbenhagyással vádolják és több millióra perlik

2018 Girlboss Rally GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION
LOS ANGELES, CA - APRIL 28: Goop founder Gwyneth Paltrow speaks on stage at the 2018 Girlboss Rally at Magic Box on April 28, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images for Girlboss/AFP
Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow 2016 februárjában  a utah-i Deer Valley Resort síparadicsomban sportolt, amikor állítólag a kezdőpályán fellökött egy férfit. A magánvádas per indítója, az akkor 69 éves Terry Sanderson szerint Paltrow meg sem állt, miközben ő komoly sérüléseket szenvedett: eltört négy bordája és agyrázkódása is volt. 
Vágólapra másolva!

A 3,1 millió dolláros (mintegy 850 millió forint) kártérítési per első meghallgatását idén január 29-én tartották, ahol Terry Sanderson előadhatta panaszát. Ügyvédje szerint azt Paltrow védői sem tagadják, hogy a sztár jelen lett volna a balesetnél, ugyanakkor azt állították, hogy nem ő volt annak okozója.

Terry Sanderson ügyvédje leginkább ügyfele állításaira, a kórházi zárójelentésekre és egy másik síelő, Craig Ramon beszámolójára építi az ügyet. A férfi állítólag szemtanúja volt, hogyan ütközött Paltrow hátulról Sandersonnak, borította fel és esett rá. A férfi szerint miután Paltrow az oktatója segítségével lekászálódótt az eszméletét vesztett férfiról, tovább síelt, és sem ő, sem az oktató nem gondoskodott segítségről.

Sanderson ezért a Deer Valley Resort-ot szintén perbe fogta.