Nézze meg elsők között Colin Firth tengeralattjárós akciófilmjét!

Vágólapra másolva!
Január 17-én debütál a magyar mozikban Thomas Vinterberg új filmje, a Kurszk olyanok főszereplésével, mint Matthias Schoenaerts, Léa Seydoux és Colin Firth. Aki kíváncsi rá, kijutnak-e a tengerészek az elsüllyedt atom-tengeralattjáróból, annak csak egy kérdésre kell helyesen válaszolnia, és páros jegyet nyerhet a film premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

A Kurszk igaz történet a K-141 kódjelű orosz atom-tengeralattjáróról, amely 2000 augusztusában a Barents-tenger fenekére süllyedt.

Miközben huszonhárom tengerész az életéért küzdött a mélyben, családjaik tehetetlenül várták, hogy valaki megmentse a fiaikat.

Orosz és amerikai mentőcsapatok indultak a helyszínre, hogy megtegyenek minden tőlük telhetőt.

A film előzetese itt látható:

A Kurszk az egyik legismertebb dán rendező, Thomas Vinterberg új filmje. Lars von Trierrel karöltve ő indította útjára a Dogma-mozgalmat, ő rendezte az első Dogma-filmet, a Születésnap-ot, amit Golden Globe-ra és BAFTÁ-ra jelöltek, és Cannes-ban versenyzett vele.

Szintén BAFTA-jelölt és cannes-i versenyfilm volt a 2012-es A vadászat című munkája Mads Mikkelsen főszereplésével, a Berlinálén pedig kétszer volt esélye elnyerni az Arany Medvét (Submarino, A kommuna).

Új filmjének főszereplői Colin Firth (A király beszéde, Mamma Mia!), Matthias Schoenaerts (Bigger Splash, Távol a világ zajától) és Léa Seydoux (Adéle élete, 007 Spectre: A Fantom visszatér).

Ha szeretné megtekinteni a Kurszk című filmet a premier előtti vetítésen, január 16-án a Lurdy házban, nem kell mást tennie, mint megválaszolni az alábbi kérdést, és a helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a [email protected] címre. A levél tárgya "Kurszk" legyen. Egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Melyik színészt rendezte egy korábbi filmjük alkalmával Thomas Vinterberg?

A) Colin Firth

B) Matthias Schoenaerts

C) Léa Seydoux

A helyes megfejtést beküldők közül kb. 50 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Lurdy moziba január 16-án, 19 órakor kezdődő vetítésünkre. Az előadásra jegyet vásárolni nem lehet.

A játék egyfordulós, ideje: 2019. január 10. – január 15. 12:00 óra. A sorsolás 2019. január 15-én délután lesz. A játékban a New Wave Media Group Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben kérdés merült volna fel önben a játékkal kapcsolatban, írjon a [email protected] címre.