Camila Cabello és Pierce Brosnan szerepel az új Hamupipőkében

music award Horizontal
US-Cuban singer Camila Cabello speaks after receiving the Best Artist award during the MTV Europe Music Awards at the Bizkaia Arena in the northern Spanish city of Bilbao on November 4, 2018. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt - osztotta meg értesülését a Variety.com.
Vágólapra másolva!

A Hamupipőké-t Kay Cannon rendezi, és a forgatókönyvet is ő jegyzi. Billy Porter, Idina Menzel és Nicholas Galitzine is szerepel a filmben, amely a tervek szerint 2021 februárjában kerül a mozikba.

A produkció zenés változatban idézi fel a Hamupipőke-történetet.

A film producere James Corden, Leo Pearlman, Shannon McIntosh és Jonathan Kadin, executive producerként pedig Louise Rosner dolgozik rajta.

Camila Cabello Forrás: AFP/Lluis Gene

Charles Perrault meséjéből 1950-ben forgatott animációs filmet a Disney. 1997-ben a popsztár Brandy Norwood és Whitney Houston közreműködésével tévéfilm készült a történetből, 2015-ben pedig Kenneth Branagh rendezett belőle filmet Lily Jamesszel a főszerepben. Utóbbi produkció 543 millió dollárt (161 milliárd forintot) keresett a mozikban világszerte.