Újra ingyen látható online Gera Marina friss Emmy-díjas filmje, az Örök tél

Gera Marina az Örök tél forgatásán
Vágólapra másolva!
Gera Marina főszereplő színésznő - végül díjra váltott - Nemzetközi Emmy-jelölése apropóján a Médiaklikk.hu-n újra elérhetővé tették az Örök tél című filmet. A hivatalos Facebook-oldala szerint a film "még néhány napig" látható, úgyhogy aki megnézné, ne késlekedjen: a film ide kattintva érhető el. 
Vágólapra másolva!

Az Örök tél az első magyar dráma a gulágok és gupvik világáról. 1944-ben játszódik, amikor Irént (Gera Marina) a szovjetek munkatáborba hurcolják, ahol egy szénbányában kell dolgoznia, itt találkozik Rajmunddal (Csányi Sándor), aki megtanítja neki, hogyan lehet a poklot túlélni. A málenkij robotról szóló filmet Köbli Norbert írta és Szász Attila rendezte, velük itt beszélgettünk a túlélés szabályairól, rázós forgatásokról, férfiakról és nőkről, múltról és jövőről:

A történelem szörnyűségei újra bekövetkezhetnek

Február 25-én, vasárnap 21 órától a Duna TV sugározza az Örök tél című filmet, ami az első magyar dráma a gulágok és gupvik világáról. 1944-ben játszódik, amikor Irént (Gera Marina) a szovjetek munkatáborba hurcolják, ahol egy szénbányában kell dolgoznia, itt találkozik Rajmunddal (Csányi Sándor), aki megtanítja neki, hogyan lehet a poklot túlélni.