Johnny Depp rágalmazásért beperelte volt feleségét

Amber Heard és Johnny Depp a Fekete mise velencei premierjén
Amber Heard és Johnny Depp a Fekete mise velencei premierjén
Vágólapra másolva!
Johnny Depp amerikai filmszínész rágalmazásért beperelte volt feleségét, Amber Heard színésznőt – írta a BBC.
Vágólapra másolva!

Decemberben a The Washington Post egy cikkében Heard arról vallott, milyen következményekkel kellett szembenéznie, amiért az őt ért párkapcsolati erőszakról beszélt. Depp a beadott dokumentumok szerint

„sosem volt erőszakos Hearddel”, és az ellene felhozott vádak „egy jól kidolgozott álhír”

részét képezik, mely az exfeleség karrierjét akarja előmozdítani.

A filmsztár 50 millió dolláros (14 milliárd forint) kártérítést követel.

Heard először 2016 májusában, egy évvel a házasságkötés után vádolta meg Deppet párkapcsolati erőszakkal. A bíróság távoltartást rendelt el, a pár végül 2017-ben vált el.

Amber Heard és Johnny Depp a Fekete mise velencei premierjén 2015-ben Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A The Washington Postban közölt cikkében Heard nem nevezi meg a színészt, de leírja, min ment keresztül, amikor a párkapcsolati erőszak ellen szót emelt. Azt írta, nem kapott meg egy filmszerepet, egy nagy divatmárka is megvált tőle, valamint tanúja volt,

Depp szerint a cikk „azon a feltételezésen alapul, hogy Heard párkapcsolati erőszak áldozata volt, ahol Depp követett el erőszakot ellene”, a filmsztár azonban azt állítja, a nő volt az elkövető.
A dokumentum szerint Depp az erőszakvádak miatt esett el a lehetőségtől, hogy ismét eljátszhassa egyik legnagyobb sikerét, Jack Sparrow szerepét A Karib-tenger kalózai újabb folytatásában.